Νέα Χορηγών

30 ΜΑΪ 2018

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2018, τη σημαντικότερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, που θα λάβει χώρα στο Athens Metropolitan Expo από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου.

Στο περίπτερο 1.239 (Hall 1) το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα παρουσιάσει στο επισκεπτικό κοινό τη νεοιδρυθείσα Ναυτική Ακαδημία του, τη μόνη ολοκληρωμένη πρόταση σπουδών υψηλής ποιότητας στη Ναυτιλία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την παγκοσμίως κορυφαία ναυτική ακαδημία του Solent University με έδρα το Southampton της Μ. Βρετανίας.

undefined

 

Η επίσημη παρουσίαση της Ναυτικής Ακαδημίας πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πεντακοσίων και πλέον προσκεκλημένων, με τιμώμενο πρόσωπο τoν captain Παναγιώτη Τσάκο, Ιδρυτή και Πρόεδρο της TSAKOS GROUP, στον οποίο το Solent University απένειμε τιμητικό Διδακτορικό τίτλο στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης για την πολύτιμη προσφορά του στον χώρο της Ναυτιλίας.

Η Ναυτική Ακαδημία θα αρχίσει τη λειτουργία της από το νέο ακαδημαϊκό έτος στις νέες εγκαταστάσεις 3.500m² του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην καρδιά του Πειραιά.

undefined