Νέα Χορηγών

06 ΙΟΥΝ 2018

JDE: Προφίλ

Μια πολυεθνική εταιρεία καφέ και τσαγιού, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω αγαπημένων brands όπως: Jacobs, L’OR, DouweEgberts, Tassimo, Pickwick & Bravo.  

Εδώ, στη Jacobs Douwe Egberts, JDE, εμπνεόμαστε από την πεποίθησή μας: «Είναι πραγματικά καταπληκτικό το τι μπορεί να συμβεί πάνω από ένα φλυτζάνι καφέ».

Ο καφές ακολουθεί τον παλμό της ίδιας της ζωής, βρίσκεται εκεί δίπλα μας, συνοδοιπόρος μας σε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή μας. Για εμάς στη JDE, ο καφές δεν είναι απλώς ένα ρόφημα, σημαίνει πολλά παραπάνω! Προτιμάμε να τον βλέπουμε σαν το επίκεντρο των συζητήσεών μας, σε όποια πλευρά του πλανήτη κι αν λαμβάνουν χώρα!

«Καθένας αξίζει ν’ απολαμβάνει τον καφέ που αγαπά», αυτό είναι το όραμα που μας οδηγεί. Ως έκφραση προσωπικού γούστου και στιγμής απόλαυσης, ο καθένας θα πρέπει να μπορεί ελεύθερα να αποφασίζει για τον τρόπο που προτιμά τον καφέ του.

Γι’ αυτό μας θεωρούμε «Πρωταθλητές στη Δημοκρατία του Καφέ». Επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο ότι ο καφές είναι μια από τις πιο απλές απολαύσεις της ζωής και θα πρέπει να είναι προσιτός σε όλους μας, όποιοι κι αν είμαστε, όπου κι αν είμαστε, όπως κι αν τον απολαμβάνουμε.