Νέα Χορηγών

01 ΙΟΥΝ 2018

Goody's: Εντυπωσιακή παρουσία των Goody’s Burger House στο πρώτο Burger Fest της Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των GoodysBurgerHouseστο πρώτο BurgerFest που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες απόλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο ιδιαίτερες γεύσεις, μουσική, happenings και πολλές εκπλήξεις. 

undefined

Έκπληξη ήταν και το μενού που προσέφεραν τα GoodysBurgerHouse στους επισκέπτες του Burger Fest. Η αγαπημένη αλυσίδα παρουσίασε για πρώτη φορά μια καινοτόμα κατηγορία burgers, που αντί για μπιφτέκι περιέχουν «pulled meat». Πρόκειται για μια συνταγή που έχει τις ρίζες της στις νότιες πολιτείες των Η.Π.Α., όπου το κρέας – μοσχαρίσιο ή χοιρινό – αργομαγειρεύεται σε χαμηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 4 ώρες με διάφορα μυρωδικά και BBQ sauce. Το αποτέλεσμα είναι τόσο πλούσιο σε γεύση, ώστε αρκούν λίγα μόνο συνοδευτικά για να αναδείξουν τη μοναδική γεύση του ζουμερού αυτού κρέατος. Τα νέα burgers παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο περίπτερο των GoodyBurger House κατά το τριήμερο του BurgerFest, και θα εισαχθούν αρχικά σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

undefined

Έκπληξη επεφύλαξαν και οι διοργανωτές του BurgerFestστους ανθρώπους των GoodyBurger House στους οποίους, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, απένειμαν τιμητικό βραβείο «για την καθοριστική συμβολή της Goodys στο χώρο της μπεργκεροφαγίας»! Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Group Brand Manager κ. Γιώργος Λαγός, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον κόσμο εκ μέρους της ομάδας του GoodyBurger House, δηλώνοντας: «Είναι συγκινητικό για εμάς να λαμβάνουμε αυτή τη διάκριση στην πόλη από όπου ξεκίνησε το Goodys πριν από 45 σχεδόν χρόνια. Νιώθουμε υπερήφανοι, γιατί η μάρκα που έφερε στη Χώρα μας την τάση των burgers, εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη των καταναλωτών της και συνεχίζει να καινοτομεί εξελίσσοντας τα προϊόντα της και δημιουργώντας νέες τάσεις».