Νέα Χορηγών

04 ΙΟΥΝ 2018

EKA Hellas: Inspire your space with the beauty of nature

 Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής μας απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο από τη φύση, η ρύπανση αυξάνεται και το πράσινο στις πόλεις αρχίζει να εξαντλείται. 

undefined

Δεδομένων των ανωτέρω, προκειμένου να αμβλυνθεί το αποπνικτικό αυτό φαινόμενο έρχεται η εφαρμογή πράσινων τοίχων να κάνει την ανατροπή. Τα κάθετα συστήματα κήπων μπορούν να μετατρέψουν τους αστικούς χώρους σε κάτι φυσικό και όμορφο, μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του αέρα και να προσφέρουν οφέλη για την υγεία.

undefined

Το MossWall της Verde Profilo είναι ένα καινοτόμο σύστημα για την υλοποίηση εσωτερικού κατακόρυφου κήπου χωρίς συντήρηση.

undefined

 

Ωστόσο, το MossWall δεν είναι απλώς ένα καλαίσθητο προϊόν, αλλά επιτελεί και μια σημαντική λειτουργία λόγω της φυσικής προέλευσης των βρύων. Συμβάλλει στην αποδυνάμωση των πηγών θορύβου, κάτι που είναι ευεργετικό καθώς ο αποσυντονισμός ελαττώνεται και η απόδοση αυξάνεται.

undefined

 

Επιπροσθέτως, παρέχει οφέλη τα οποία απορρέουν από την υιοθέτηση του βιοφιλικού σχεδιασμού καθώς η επαφή με τη φύση γαληνεύει και οι άνθρωποι γεμίζουν συναισθήματα ευφορίας και ευεξίας. Συνεπώς η ψυχική ανάταση των εργαζομένων και η ισορροπημένη χωρίς άγχος ύπαρξη τους στους χώρους εργασίας οδηγεί και σε κατακόρυφη αύξηση των επιδόσεων.

undefined

Το MossWall είναι ένα προϊόν για εσωτερικό χώρο, δεν αναπτύσσεται και δεν αλλάζει σύνθεση με την πάροδο του χρόνου, δεν χρειάζεται φως ούτε νερό πάρα μόνο μια σχετική υγρασία 40% με 50%. Υφίσταται αντιστατικής επεξεργασίας για την αποφυγή της σύλληψης σκόνης. 

undefined

Είναι διαθέσιμο σε πάνελ 60 x 40 και μπορείτε να διαλέξετε απόχρωση από μια γκάμα 22 χρωμάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε τα ακόλουθα links: