Νέα Χορηγών

01 ΙΟΥΝ 2018

COSMOTE: Δίπλα στην ελληνική τουριστική επιχείρηση

Η σπουδαιότητα που έχει ο τουρισμός για την ελληνική οικονομία ως βασικός πυλώνας της ανάπτυξής της, είναι δεδομένη.                     

Στην προσπάθεια να ενισχύσει τη δυναμική του, ο τουριστικός κλάδος γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός αναζητώντας λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες για ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.  

Η COSMOTE στηρίζει αυτήν την προσπάθεια και η στρατηγική της συνεργασία με τον ΣΕΤΕ έρχεται να το επιβεβαιώσει στην πράξη. 

Παράλληλα, μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογίας, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, η COSMOTE προσφέρει τις λύσεις εκείνες που ενισχύουν την καθημερινή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων και ειδικά της ξενοδοχειακής αγοράς και βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους. 

Link: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/e-tourism.html

undefined

 

Σχετικά με την COSMOTE:

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο. 

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπέρασαν τα €2 δισ. τα τελευταία έξι χρόνια και επιπλέον €2 δισ. έως το 2022. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.