Νέα Χορηγών

06 ΙΟΥΝ 2018

Coca - Cola Τρία Έψιλον: Mega Plant Σχηματαρίου: Το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών

Με επένδυση 24 εκατ. ευρώ  το 2016-2017 στην επέκταση του εργοστασίου, το Σχηματάρι MegaPlant, θεμελιώνει το παραγωγικό και διανεμητικό μοντέλο για τη νέα εποχή ανάπτυξης της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Αποτελώντας το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών, απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και διαθέτει καθημερινά στην αγορά περισσότερα από 540 προϊόντα για κάθε στιγμή και ώρα της μέρας. Πραγματοποιώντας εξαγωγές σε 11 χώρες, από εδώ επενδύουμε στην Ελλάδα και παράγουμε για τον κόσμο. 

Γεωγραφικά, βρίσκεται σε ιδανική θέση με εύκολη πρόσβαση προς όλες τις κατευθύνσεις. Λειτουργικά, συγκεντρώνοντας σχεδόν όλη την εταιρεία σε ένα σημείο και βελτιστοποιώντας την παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή, διασφαλίζει ταχύτερο χρόνο από την παραγωγή στο ράφι. Ουσιαστικά, αποτελεί το κομβικό σημείο προμηθευτές, πελάτες, συνεργάτες.

undefined

Το εργοστάσιό μας αποτελεί πλέον ένα νέο πρότυπο παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής, που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε τις επιδιώξεις μας για αύξηση των εξαγωγών και κάλυψη των αναγκών άλλων χωρών του Ομίλου, όταν η ζήτηση εκεί υπερβαίνει τις δυνατότητες παραγωγής, ή όταν δημιουργούνται νέες ανάγκες. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή καλύπτουμε το 100% των αναγκών της Βουλγαρίας για Coca-Cola και για Sprite, σε κουτάκι αλουμινίου.

Στο Σχηματάρι Mega Plant:

  • Βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικών και χυμών στην Ελλάδα
  • Είμαστε περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι
  • Εδώ βρίσκονται 17 από τις 24 γραμμές παραγωγής μας με δυνατότητα λειτουργίας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.
  • Από εδώ διακινούμε το 75% του όγκου πωλήσεων της εταιρείας μας
  • Διαθέτουμε στην αγορά  περισσότερα από 540 προϊόντα για κάθε στιγμή και ώρα της μέρας
  • Από εδώ πραγματοποιείται το 100% της εξαγωγικής δραστηριότητας σε  11 χώρες Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κόσοβο, Τσεχία, Ουγγαρία, Κύπρο, Ιταλία και Ελβετία, Γερμανία και Η.Π.Α.
  • Διαθέτουμε 4 εξειδικευμένα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας