Νέα Χορηγών

13 ΑΠΡ 2018

Xenia 2018: 24-26 Νοεμβρίου 2018, Μetropolitan Expo,Τhe Ultimate Hospitality Experience

Η Xenia, μια premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, με το ανυπέρβλητο ιστορικό της κύρος και την εξαιρετικά επιτυχημένη επανεκκίνησή της το 2017, αναδεικνύεται ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Με κεντρικό μήνυμα «TheHospitalityExperience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας, βάζοντας και πάλι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.  

Το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την Τουριστική Βιομηχανία

H διοργανώτρια εταιρεία στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση της έκθεσης, την παροχή ακόμα πιο υψηλών υπηρεσιών προς τους εκθέτες αλλά και την παροχή ποιοτικής πληροφόρησης προς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου ανανεώνει φέτος ακόμα περισσότερο τις οργανωτικές δομές της έκθεσης και παρουσιάζει ακόμα πιο στοχευμένες και πλούσιες σε θεματολογία ημερίδες, παρουσιάσεις αλλά και καινοτόμα project. 

 undefined

Η Xenia 2018 παρουσιάζει το καινοτόμο project Hotel Megatrends

Το HOTEL MEGATRENDS αποτελεί ένα καινοτόμο project της Xenia 2018. Πρόκειται για μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 300 τ.μ., που θα αναπτυχθεί στο Hall 2, στην οποία θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας. Ζητούμενα που αφορούν ή θα πρέπει να αφορούν σήμερα κάθε ξενοδόχο, ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος, αρχιτέκτονα, διακοσμητή κ.λ.π. Για την υλοποίηση αυτής της MEGA παραγωγής θα συνεργαστεί μια εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, συμβούλων τεχνολογίας και φωτισμού, συμβούλων ευεξίας, κατασκευαστών και εταιρειών χορηγών. Το HOTEL MEGATRENDS θα αναπτυχθεί σε τέσσερις βασικούς άξονες (Tech, Design, Green και Local) και έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα σημείο καινοτομιών, εκπαίδευσης και έμπνευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης. 

 undefined

DIGI HOTEL: Οι εξελίξεις και πρακτικές του digital world στη βιομηχανία της Φιλοξενίας

Το DIGI HOTEL επανέρχεται δριμύτερο στην Xenia 2018. Όλες οι σύγχρονες τάσεις, εξελίξεις και πρακτικές του digital world στη βιομηχανία της Φιλοξενίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της έκθεσης. Στα πλαίσια του “Digi Hotel”, κορυφαία στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς του digital, θα αναλύσουν όλα τα θέματα που αφορούν στις τεχνολογίες αιχμής και τα ψηφιακά εργαλεία για την ξενοδοχειακή βιομηχανία. Σε ένα πλήρες, πολύωρο πρόγραμμα, με εξειδικευμένες ομιλίες, πάνελς και παρουσιάσεις, οι γκουρού της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς του digital, θα αποκαλύψουν, θα παρουσιάσουν, θα αναλύσουν και θα εκπαιδεύσουν το επαγγελματικό κοινό της Xenia, όλα τα θέματα που αφορούν στις τεχνολογίες αιχμής και τα ψηφιακά εργαλεία που σήμερα αποτελούν τον κύριο μοχλό λειτουργίας της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

undefined

 

undefined

 

Οι παγκόσμιες τάσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας στο 2o Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ

Το 1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, κατόρθωσε αμέσως να αναδειχτεί ως ένας σημαντικός θεσμός για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας. Η 2η διοργάνωσή του θα πραγματοποιηθεί και πάλι στα πλαίσια της Xenia 2018 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φιλοδοξεί δε να αποτελέσει κομβικό σημείο αναφορά για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον κλάδο της φιλοξενίας.

undefined