Νέα Χορηγών

13 ΑΠΡ 2018

ΟΜΙΛΟΣ ELECTRA HOTELS AND RESORTS

Από την εποχή που ιδρύθηκε το πρώτο ξενοδοχείο Electra, η ιστορία των Electra Hotels and Resorts είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με υπηρεσίες ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας: ορμώμενος από την ουσία της παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας, ο όμιλος αποσκοπεί στη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος, με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, από το οποίο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν με άνεση και ευκολία να εξερευνήσουν την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο. Για μισό αιώνα έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 7 εκατομμύρια εκλεκτούς επισκέπτες στα ξενοδοχεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο. Στην πεντηκονταετή ιστορία της εταιρείας υπήρξαν μερικοί σημαντικοί σταθμοί για την ανάπτυξή της.  

1965: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο Electra – το  Electra Athens, στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Από τότε και μέχρι σήμερα αποτελεί αγαπημένο ξενοδοχείο για επαγγελματικά και city break ταξίδια, κερδίζοντας πιστούς φίλους κάθε χρόνο! 

undefined

1969: Στηριζόμενη στην επιτυχία του Electra Athens, η οικογένεια των Electra διευρύνει τις δραστηριότητές της αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Creta Beach Hotel & Bungalows στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία ολοκληρώθηκε το 1995 μετά από 26 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. 

1972: Ένα νέο ξενοδοχείο, το Electra Palace Thessaloniki, γεννιέται στη συμπρωτεύουσα. Όμορφο και επιβλητικό, με κλασική διακόσμηση και συγκλονιστική θέα, ανοίγει τις πόρτες του στη διάσημη πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να φιλοξενήσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας την εμπειρία της φιλοξενίας των Electra Hotels and Resorts και στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης. Από τότε έχει γίνει αγαπημένο σημείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης και κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των κατοίκων της πόλης. 

undefined

1973: Το δεύτερο Electra στην Αθήνα ανοίγει τις πόρτες του. Με κλασική αρχιτεκτονική που δένει αρμονικά με τα πανέμορφα κτίρια της Πλάκας, το Electra Palace Athens κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις, με την εκλεπτυσμένη και άψογα εναρμονισμένη με τα υπόλοιπα κτίρια αισθητική του, αληθινό στολίδι στην ιστορική αυτή γειτονιά, ενώ οι πολυτελείς και πλούσιες παροχές του, η ασυναγώνιστη θέα προς την Ακρόπολη και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησή του τού χαρίζουν πιστούς φίλους. 

undefined

1975: Δέκα χρόνια μετά την ίδρυση του πρώτου ξενοδοχείου Electra, ένα θέρετρο προστίθεται στα ξενοδοχεία Electra Hotels and Resorts: στη Ρόδο, έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας, το Electra Palace Rhodes υποδέχεται τους πρώτους από τους πολλούς επισκέπτες του. Με ευρύχωρα δωμάτια, μεγάλους εξωτερικούς χώρους και, φυσικά, τη γνωστή φιλοξενία των ξενοδοχείων Electra Hotels and Resorts, γρήγορα γίνεται αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο!

undefined 

2016. Tο νέο στολίδι της Αθήνας, το Electra Metropolis Athens, βασισμένο στις αξίες των «Electra Hotels & Resorts», ανοίγει τις πόρτες του το Σεπτέμβριο του 2016 και υποδέχεται ταξιδιώτες και επαγγελματίες που διαλέγουν την Αθήνα για προορισμό τους. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, το Σύνταγμα, την πιο διάσημη πλατεία της χώρας, στην αρχή της οδού Μητροπόλεως και διαθέτει 216 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, με θέα στην Ακρόπολη και τη γειτονιά της Πλάκας, ένα εντυπωσιακό αίθριο στο κέντρο του ξενοδοχείου, πλαισιωμένο με εστιατόρια, café, συνεδριακές αίθουσες, αίθουσες συσκέψεων, διαλέξεων και spa και διαθέτει ένα μοναδικό στο είδος του Roof Garden με θέα προς τον Παρθενώνα και όλη την Αθήνα. Έργο του διάσημου αρχιτέκτονα Πάτροκλου Καραντινού, που στέγασε για δεκαετίες το υπουργείο Παιδείας και σήμερα μεταμορφώθηκε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα. Φόρος τιμής στη RetroChic αισθητική, που στιγμάτισε την ιστορία της μοντέρνας Αθήνας, ένα υπόδειγμα για την εσωτερική αρχιτεκτονική και  το design σήμερα!

 undefined

Έχοντας πάντα ως βασικό άξονα την απόλυτη ικανοποίηση στις ανάγκες του πελάτη, ο όμιλος Electra Hotels & Resorts συνεχίζει πιστός στο όραμα για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αγνή Ελληνική φιλοξενία, αντιμετωπίζοντας τους πελάτες με απόλυτο σεβασμό και ευθύνη. 

undefined