Εκδηλώσεις ΣΕΤΕ

31 ΜΑΪ 2018

26η Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ

Την Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η 26η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η κλειστή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens. H συνεδρίαση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου και συνεχίσθηκε με την παρέμβαση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μία συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο, κ. Γιάννη Πολίτη. Ακολούθησαν οι ομιλίες του προέδρου της AEGEAN, κ. Ευτύχιου Βασιλάκη, του διευθύνοντος συμβούλου της Εurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία και του chief commercial officer business segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρη Χριστόπουλου. Επίσης, ο γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ, κ. Ηλίας Κικίλιας, παρουσίασε τις δράσεις του ΙΝΣΕΤΕ και η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, κα Ιωάννα Δρέττα τις δράσεις της Marketing Greece κατά το τρέχον έτος.  

Η ανοικτή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ,  πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης). Στην ανοικτή συνεδρίαση, μίλησαν ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά. Επίσης, παρουσιάστηκε βίντεο με δημιουργικό υλικό από την καμπάνια του ΣΕΤΕ με κεντρικό μήνυμα «Τουρισμός, αξία για όλους».

Ομιλίες - Παρουσιάσεις της κλειστής συνεδρίασης της 26ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Χαιρετισμός του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου

Συνομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κ. Μητσοτάκη με τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πολίτη*

Ομιλία του προέδρου της AEGEAN, κ. Ευτύχιου Βασιλάκη*

Ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία*

Ομιλία του chief commercial officer business segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρη Χριστόπουλου*

Παρουσίαση του γενικού διευθυντή του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ, κ. Ηλία Κικίλια

Ομιλία της διευθύνουσας συμβούλου της Marketing Greece, κας Ιωάννας Δρέττα

Ομιλίες της ανοικτής συνεδρίασης της 26ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Ομιλία του πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα* 

Ομιλία του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου

Χαιρετισμός της υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά*

Για να δείτε το βίντεο με δημιουργικό υλικό από την καμπάνια του ΣΕΤΕ με κεντρικό μήνυμα «Τουρισμός, αξία για όλους», πατήστε εδώ.

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, πατήστε εδώ.

Για να δείτε τον απολογισμό δράσεων του Συνδέσμου για το 2017, πατήστε εδώ.

Παρακολουθήστε, μέσω της σελίδας του ΣΕΤΕ στο facebook, τις ομιλίες στην Κλειστή Συνεδρίαση, πατώντας εδώ και τις ομιλίες στην Ανοικτή Συνεδρίαση, πατώντας εδώ.

*Οι απόψεις, θέσεις και συμπεράσματα των ομιλητών και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις ομιλίες και παρουσιάσεις τους δεν απηχούν τις επίσημες θέσεις και απόψεις του ΣΕΤΕ, ούτε και τον δεσμεύουν.

ΩΡΑ
10:00 - 23:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
--  Δείτε Google Map
ΕΙΣΟΔΟΣ
Με είσοδο