Εκδηλώσεις ΣΕΤΕ

05 ΙΟΥΛ 2016

Εκδήλωση Περιφέρειας Κρήτης – ΣΕΤΕ: Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό

Με στόχο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση συνεργειών, μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Ιουλίου, 2016 συναντήσεις του Συνδέσμου με φορείς τουρισμού της Κρήτης, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του μεγαλύτερου τουριστικού προορισμού της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Συνέργειες Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα». Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης. Στις κεντρικές ομιλίες, τόσο ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, όσο και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, τόνισαν το γεγονός ότι οι καταλύτες για την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρήτης ως τουριστικό προορισμό είναι η συνεργασία και η συλλογικότητα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, μέλη του ΣΕΤΕ, αλλά και εκπρόσωποι φορέων τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, την Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη εργασίας στα Χανιά, με τη συμμετοχή μελών του ΣΕΤΕ και τοπικών φορέων, όπου και συζητήθηκαν τόσο τα ζητήματα που προκύπτουν από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, όσο και οι προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

Για να δείτε την ομιλία του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, πατήστε εδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη, πατήστεεδώ.

Για να δείτε την παρουσίαση του Γενικού Διευθυντή της MarketingGreece, κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, πατήστε εδώ.       

ΩΡΑ
18:30 - 21:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
AMIRANDES Grecotel Exclusive Resort  Δείτε Google Map
ΕΙΣΟΔΟΣ
Δωρεάν