Εκδηλώσεις ΣΕΤΕ

30 ΟΚΤ 2015

Περιφερειακή Εκδήλωση Πελοποννήσου

Την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η τέταρτη περιφερειακή εκδήλωση του ΣΕΤΕ. Στόχος της περιφερειακής εκδήλωσης ήταν η επαφή του Συνδέσμου με το σύνολο των επιχειρηματιών του ελληνικού τουρισμού οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και η ανάλυση των στρατηγικών προτεραιοτήτων που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν για την θωράκιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το στρατηγικό σχέδιο του ΣΕΤΕ για την Περιφέρεια, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει και να ενισχύσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων προορισμών, ο απολογισμός του έργου της MARKETING GREECE και του ΙΝΣΕΤΕ, καθώς και ο προγραμματισμός των επομένων δράσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, και ο Πρόεδρος του τουριστικού οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος.

 

ΩΡΑ
18:30 - 21:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης  Δείτε Google Map
ΕΙΣΟΔΟΣ
Δωρεάν