Τα νέα των μελών μας

Manifest: H Manifest Services στο 1ο Energizing Greece

 

undefined

 

Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχαμε ως χορηγοί στο 1o Energizing Greece, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, στο Domotel Καστρί. Η παρουσία μας πραγματοποιήθηκε με την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού και τη διαρκή απολύμανση των κρίσιμων σημείων επαφής, αλλά και με την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας,

To Energizing Greece είναι μία  πρωτοβουλία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου οικοσυστήματος, του οποίου αποστολή είναι να αναδειχθούν αναπτυξιακές δράσεις  με προοπτική για την Ελλάδα. Σημαντικό προβάδισμα έχει η ενίσχυση της ενεργειακής μετάβασης της Ελλάδας σύμφωνα με το Διεθνές πρόσταγμα.

Ο Founder & CEO της Manifest Services, Διονύσης Αμμολοχίτης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τόνισε τη σημασία μίας τέτοιας πρωτοβουλίας, για να καθορίσει τη βάση για τις εξελίξεις που έρχονται και είναι σημαντικές για την Ελλάδα, την οικονομία, αλλά και την ποιότητα της ζωής των Ελλήνων.

undefined

 

Η Manifest Services, στηρίζει κάθε δραστηριότητα που αναδεικνύει την αναπτυξιακή πρωτοβουλία και τα επενδυτικά επιτεύγματα στην Ελλάδα. Παρακολουθεί τις νέες τάσεις και είναι πάντα έτοιμη να πρωτοστατήσει στις εξελίξεις.

Ευχαριστούμε την SGT Tsomokos AE  και την Eplatform AE για την εμπιστοσύνη τους στην παροχή των υπηρεσιών μας και είμαστε περήφανοι χορηγοί μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα: https://manifest.gr/manifest-1-energizing-greece/

Δείτε το videohttps://youtu.be/s_Ljlr_xP88

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο