Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOOD EXPO Digital 2021: 5 ημέρες, χιλιάδες b2b video meetings, εκατοντάδες εμπορικές ευκαιρίες!

 

undefined

 

Η μεγάλη διεθνής έκθεση  για τα Τρόφιμα & Ποτά, η FOODEXPO, επιστρέφει 14-18 Ιουνίου 2021 μόνο με ψηφιακή μορφή, και θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας. 

Η FOOD EXPO Digital, θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους Έλληνες και ξένους εκθέτες της με χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές οι οποίοι θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου για την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης και θα πραγματοποιήσουν για πέντε ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή  online chat και θα προβούν σεκερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί. 

Σημαντικά εμπορικά οφέλη για τους επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων

Μέσα από τη digital πλατφόρμα οι αγοραστές που θα την επισκεφτούν θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της FOOD EXPO 2021. 

Τι θα κερδίσετε με την επίσκεψή σας στη ψηφιακή έκθεση;

• Μπορείτε να δείτε το προφίλ των 500 Ελλήνων και ξένων εκθετών που συμμετέχουν στην FOOD EXPO Digital, αλλά και αναλυτικά τα προϊόντα που διαθέτουν μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο. 

• Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε προϊόντα που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας ανά: κατηγορία προϊόντος, όνομα εκθέτη, προϊόν, χώρα, πιστοποιήσεις, special products, free from, award winners και να κλείσετε απευθείας εμπορικές συμφωνίες με τους εκθέτες, στη νέα πραγματικότητα και τις συνθήκες «απόστασης» που έχει δημιουργήσει η πανδημία. 

• Έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε με τους εκθέτες one on one meetings μέσω chat και video call κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα οποία θα έχετε προγραμματίσει πριν από την έναρξή της. 

• Θα έχετε πρόσβαση -και μετά το τέλος της έκθεσης- σε μια τεράστια γκάμα ελληνικών και ξένων προϊόντων και υπηρεσιών συγκεντρωμένα μέσω μίας εύχρηστης online πλατφόρμας. 

undefined

Δείτε αναλυτικά την λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εδώ

Πώς μπορείτε να εγγραφείτε ως αγοραστής στην FOOD EXPO Digital;

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στην βάση της διοργανώτριας εταιρίας και λαμβάνετε όλα αυτά τα χρόνια προσκλήσεις για την FOOD EXPO (μέσω barcode, sms, newsletter), θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ο κωδικός δωρεάν εισόδου στην πλατφόρμα. Όταν θα λάβετε τον κωδικό πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα του προφίλ σας και να φτιάξετε το Username και το password σας για να συμμετάσχετε στην ψηφιακή έκθεση. 

Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει στο παρελθόν πρόσκληση για την φυσική έκθεση, πατήστε εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα λάβετε ηλεκτρονικά τον κωδικό δωρεάν εισόδου στην πλατφόρμα, για να συμμετάσχετε στην ψηφιακή έκθεση. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο