ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

29 ΑΠΡ 2021

Costa Nostrum: Μάρτιος - Απρίλιος: Βάζουμε τον πήχη… πιο ψηλά!

 

undefined

 

Μετά τη δυναμική μας είσοδο το 2021 θέτοντας νέους στόχους και προκλήσεις, συνεχίσαμε εμφατικά την παρουσία μας στην κορυφαία έκθεση για τον Τουρισμό παγκοσμίως “ITB BERLIN”, η οποία κατά κοινή ομολογία θεωρείται ως το έναυσμα της τουριστικής σεζόν για όλο τον κλάδο.

Μάλιστα, το περιοδικό STARTUPPER προχώρησε σε εκτενές δημοσίευμα και συνέντευξη από τα στελέχη της Costa Nostrum, το οποίο φιλοξένησε στις κεντρικές σελίδες της έκδοσης.

Από το δεύτερο δίμηνο μιας πολλά υποσχόμενης χρονιάς, δε θα μπορούσε να λείπει και το ουσιαστικό κομμάτι του έργου της Costa Nostrum, μιας και η παραλία της Αγίας Πελαγίας στον Δήμο Μαλεβιζίου Κρήτης, είναι ante portas για την πιστοποίηση της ως αειφόρα παραλία και στα πλαίσια της ολοκλήρωσης αυτού του έργου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική ημερίδα σε θεσμούς και κατοίκους της περιοχής.

undefined

Το άκρως εποικοδομητικό δίμηνο Μαρτίου - Απριλίου, ολοκληρώνουν τρεις εξίσου σημαντικές ημερίδες στις οποίες η Costa Nostrum έδωσε το “παρόν”. Η πρώτη αφορά την παρουσίασή μας στο Διαπεριφερειακό Εκπαιδευτικό Event για το πρόγραμμα Interreg CAPonLitter αναφορικά με την πρόληψη των θαλάσσιων απορριμμάτων, η δεύτερη την 15η Συνάντηση για τον Αειφόρο Τουρισμό υπό την Ευρωπαϊκή Στρατηγική EUSAIR (Αδριατική - Ιόνιο) και η τρίτη την εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ., στην οποία μάλιστα η Costa Nostrum είχε το δικό της Workshop.

Για να δείτε αναλυτικά το newsletter μας πατήστε στον σύνδεσμο: https://cnsl.eu/dtg0i

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο δίμηνο, υποσχόμενοι ακόμα περισσότερα!