Τα νέα των μελών μας

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΡΓΑ: Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια»

undefined

 

 

Η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ολοκλήρωσε την προμήθεια, εγκατάσταση και παράδοση σε πλήρη λειτουργία, ολοκληρωμένου συστήματος Ανίχνευσης Θερμοκρασίας Σώματος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια».

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών είναι ένα σύγχρονο νοσοκομείο, που προσφέρει σημαντικότατο κοινωνικό έργο στους τομείς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και κορυφαίες νοσηλευτικές μονάδες της χώρας, δυναμικότητας 700 κλινών, η οποία προσφέρει ιατρική φροντίδα και υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες πολίτες όχι μόνο της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν αυξημένη θερμοκρασία σώματος, όπου για λόγους υγειονομικής ασφάλειας αυτή απαιτείται, ιδιαίτερα σε πύλες εισόδου κατά τον έλεγχο πρόσβασης, σε χώρους με υψηλή συγκέντρωση πληθυσμού. Οι προτεινόμενες λύσεις με χρήση θερμικών καμερών, μπορούν να εντοπίσουν πιθανούς φορείς ιών από την είσοδο σε πολυσύχναστους χώρους, ενεργοποιώντας μηχανισμούς αντιμετώπισης και προστατεύοντας αποτελεσματικά τη δημόσια υγεία.

undefined

Το σύστημα που επελέγη και εγκαταστάθηκε, λαμβάνει ενδείξεις από 2 κεντρικά σημεία εισόδου του Νοσοκομείου, ενώ παράλληλα διατηρεί αρχείο ιστορικού συμβάντων αυξημένης θερμοκρασίας πέραν του επιτρεπτού, με σκοπό την επιτόπου ενημέρωση του ατόμου ή/και την αποτροπή εισόδου του, καθώς και την ιχνηλάτηση πιθανού κρούσματος COVID-19 σε δεύτερο χρόνο εάν απαιτηθεί.Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της, διαθέτει μεγάλη και πολυετή εμπειρία και υλοποιεί έργα ειδικών απαιτήσεων, όπως είναι ένα μεγάλο πλήθος Νοσοκομείων, Ιδιωτικών Κλινικών, Κέντρων Αποκατάστασης, Διαγνωστικών Κέντρων και άλλων εγκαταστάσεων στον τομέα της υγείας.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της, διαθέτει μεγάλη και πολυετή εμπειρία και υλοποιεί έργα ειδικών απαιτήσεων, όπως είναι ένα μεγάλο πλήθος Νοσοκομείων, Ιδιωτικών Κλινικών, Κέντρων Αποκατάστασης, Διαγνωστικών Κέντρων και άλλων εγκαταστάσεων στον τομέα της υγείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο