Τα νέα των μελών μας

Cyan Group Of Hotels: Δωρεά στα νοσοκομεία της Κρήτης

undefined

 

 

Στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης και θωράκισης της δημόσιας υγείας, τη δυναμική της παρουσία σηματοδοτεί η σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην οποία προέβη η εταιρεία Ε.Τ.Ξ.Ε.Κ. ΑΕ, σε συνεννόηση με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη και με τη σχετική έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για την ευγενική χορηγία ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος για τις ανάγκες του Βενιζέλειου ΓΝΗ, δύο μόνιτορ για τις ανάγκες του ΠεΠαΓΝΗ και ενός έγχρωμου απινιδωτή για τις ανάγκες της Αποκεντρωμένης Μονάδας Σητείας του ΓΝ Λασιθίου.

undefined

Όπως δήλωσαν ο Πρόεδρος, κ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μανώλης Μανούσος εκ μέρους του Δ.Σ. της εταιρείας, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκουν τα Ξενοδοχεία APOLLONIA BEACH, SANTA MARINA BEACH και SITIA BEACH, (CYAN GROUP OF HOTELS) «η Ε.Τ.Ξ.Ε.Κ. ΑΕ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης ένιωσε την υποχρέωση να κινητοποιηθεί συμβάλλοντας στον αγώνα όλων όσων έμπρακτα αγωνίζονται σήμερα για ένα καλύτερο δημόσιο σύστημα υγείας στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Ο ιατρικός εξοπλισμός τον οποίο χορηγούμε στην 7η ΥΠΕ Κρήτης για τα νοσοκομεία του Ηρακλείου, ΠεΠαΓΝΗ και Βενιζέλειο ΓΝΗ, καθώς και το νοσοκομείο Σητείας, αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης του έργου των υγειονομικών υπαλλήλων, της προσπάθειας που καταβάλλεται από την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Υπουργείο Υγείας και του δικαιώματος κάθε πολίτη, σε ποιοτικές, δημόσιες παροχές υγείας».

undefined

Από την μεριά της η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης μαζί με τις ευχαριστίες της προς τη δωρήτρια εταιρεία και τους ανθρώπους της, δήλωσε ότι η χορηγία αυτή αποτελεί αξιέπαινη στάση ευθύνης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η οποία αγκαλιάζει τη συλλογική προσπάθεια θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας. Η Κρήτη πρέπει να είναι περήφανη για τους επιχειρηματίες της και το πνεύμα προσφοράς που τους διέπει. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!»

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο