Τα νέα των μελών μας

KSD: Στον «αέρα» η ανανεωμένη ιστοσελίδα της KSD

undefined

 

Με ανανεωμένο σχεδιασμό και αισθητική, που αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει τη σύγχρονη και δυναμική εικόνα της εταιρίας, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και σαφή και ξεκάθαρη διάταξη, η νέα ιστοσελίδα της KSD είναι, ήδη, στον «αέρα». 

Στον ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας, που είναι ιδιαίτερα φιλικός στον επισκέπτη, μπορεί κανείς να περιηγηθεί γρήγορα και εύκολα από το βασικό μενού, το οποίο αποτελείται από τις κύριες ενότητες: «Αρχική», «Προφίλ», «Υπηρεσίες» «Νέα», «Πελατολόγιο», «Επικοινωνία», αντλώντας σχετικές πληροφορίες.  

undefined

Πιο συγκεκριμένα, στην ενότητα «Αρχική», ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μια πρώτη «γεύση» από το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. 

Στην ενότητα «Προφίλ» παρουσιάζεται ένα περιεκτικό «βιογραφικό» της εταιρίας και στην ενότητα «Υπηρεσίες» παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι υπηρεσίες/προϊόντα τα οποία παρέχει. 

Στην ενότητα «Νέα», η εταιρία επικοινωνεί στους πελάτες, τους συνεργάτες, αλλά και στο ευρύ κοινό τις νέες της συνεργασίες, τις νέες προϊοντικές της «αφίξεις», αλλά και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, χορηγικές της ενέργειες, βραβεύσεις και γενικά ο,τιδήποτε «φρέσκο» την αφορά. 

undefined

Στη συνέχεια, στην ενότητα «Πελατολόγιο», παρουσιάζονται κάποιοι από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται μεγάλες εταιρίες του Ιδιωτικού, αλλά και του Δημοσίου τομέα, φορείς, οργανισμοί και υπουργεία, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας. 

Τέλος, στην ενότητα «Επικοινωνία», ο επισκέπτης μπορεί να βρει τη διεύθυνση, τα τηλέφωνα και το e-mail επικοινωνίας με την εταιρία, αλλά και έναν χάρτη με την τοποθεσία της. 

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιεί αναβαθμισμένη τεχνολογία, ενώ χάρη στη σύγχρονη δομή της, προσφέρει άμεσα στους χρήστες τις πληροφορίες που αναζητούν. 

undefined

«Έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με στόχο η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας να είναι πιο χρηστική, πιο «ζωντανή», πιο σύγχρονη για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους φίλους και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την ευρεία, προϊοντική μας γκάμα, τις υπηρεσίες που παρέχουμε και οτιδήποτε μας αφορά. Να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο, διαδικτυακό τόπο συνάντησης προκειμένου να γίνει η μεταξύ μας επικοινωνία πιο αμφίδρομη», τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο