ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

01 ΜΑΡ 2019

TÜV AUSTRIA ACADEMY: Μαθαίνοϋμε, Εξειδικεϋουμε, Πιστοποιοϋμε!

undefined

 

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του TÜV AUSTRIA GROUP και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα. Σήμερα, η TÜV AUSTRIA ACADEMY διαθέτει γραφεία και σύγχρονους εκπαιδευτικούς χώρους στη Βιέννη, στην Αθήνα και σε παραρτήματα εντός Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Μυτιλήνη), στο Βουκουρέστι, καθώς και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής (π.χ. Κύπρος, Τουρκία, Ιορδανία, Αλβανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, κ.α.).

 undefined

Στην TÜV AUSTRIA ACADEMY ολοκληρώνοντας ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 5.000 στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα της χώρας μας και του εξωτερικού, σε περισσότερα από 550 εκπαιδευτικά προγράμματα, από τα οποία τα 35 σε νέες θεματικές ενότητες, νοιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά. 

Δείτε εδώ http://online.fliphtml5.com/ezfjh/gvbk/#p=1 τα νέα μας εκπαιδευτικά  προγράμματα και εξασφαλίστε άμεσα την εγγραφή σας στο τηλέφωνο 2105220920 εσωτ. 224 και 216.