Τα νέα των μελών μας

TÜV Austria Hellas: H TÜV Austria Hellas, ο νέος φορέας Πιστοποίησης της KSD

undefined

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεχή αναβάθμιση των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών της, προσπάθεια που αποτελεί σημείο αναφοράς και κινητήρια δύναμη για την KSD, η εταιρία προχώρησε πρόσφατα σε συνεργασία για την επιθεώρηση των συστημάτων διαχείρισης που εφαρμόζει, με την TÜV Austria Hellas

Η KSD αποφάσισε να συνεργαστεί με την TÜAustria Hellas, λόγω της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας, που αυτή διαθέτει, στην πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης και είναι γνωστό ότι παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης, δεσμευόμενη να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών της και στις νέες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς. Άλλωστε, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της και οι πιστοποιημένες διαδικασίες, αποτελούν απαράβατους όρους για την άριστη λειτουργία της KSD. 

undefined

Μετά από τη διαδικασία επιθεώρησης της TÜAustria Hellas, η KSD, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO14001:2015 και του Προτύπου ΕΛΟΤ 1435:2009. 

Υπενθυμίζεται ότι, η KSD λειτουργούσε, ήδη, με βάση τα ανωτέρω πιστοποιητικά, τα οποία έλαβε για πρώτη φορά το 2008. 

undefined

«Στην KSD αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη συνεργασία μας με την TÜV AustriaHellas, εταιρία-ηγέτη στον κλάδο της Πιστοποίησης,με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και πελατολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚSD Κων/νος Δεριζιώτης, σχολιάζοντας τη συνεργασία των δύο εταιριών. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η KSD θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με γνώμονα την ποιότητα, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, εφαρμόζοντας πρακτικές, που θα την βοηθήσουν να εντοπίσει και να διορθώσει τις όποιες ελλείψεις, σε σχέση με τα πρότυπα πιστοποίησης που εφαρμόζει.  

undefined

Ο Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV Austria Hellas, δήλωσε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της εταιρείας με μία επιχείρηση όπως η KSD, ηοποία στο σημερινό, ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, μπορεί και παρέχει με συνέπεια ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των εκδόσεων, της επικοινωνίας, των γραφικών τεχνών, της παραγωγής εντύπων, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και των εφαρμογών Web. Αυτό άλλωστε επισφραγίζει και η πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης της εταιρείας, από τον ηγετικό φορέα του κλάδου, TÜV Austria Hellas, που με μακρά παρουσία στην ελληνική αγορά, συνδυάζει τη διεθνή αναγνώριση του κύρους των πιστοποιητικών και την υψηλή τεχνογνωσία. Κλείνοντας, ο κ. Ιωάννης Καλλιάς υπογράμμισε τη σημασία της εφαρμογής και πιστοποίησης των συστημάτων διαχείρισης για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, γιατί «Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο