ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

14 ΙΟΥΝ 2019

MasterFold: Η HERTZ πρωτοπορεί με το νέο Pocket Magazine 3 σε 1 για την Κω

undefined

Hertz εμπιστεύθηκε για ακόμη μια φορά την εμπειρία της MasterFold για να δημιουργήσει για αυτήν, ένα πρωτοποριακό περιοδικό τσέπης ( Pocket Mag ) για το νησί της ΚΩ.

Με οδηγό την καινοτομία στις κατασκευές της αλλά και το εντυπωσιακό δημιουργικό της MasterFold κατάφερε να αποτυπώσει σε ένα έξυπνο περιοδικό, τις χρήσιμες πληροφορίες και τη φυσική ομορφία που έχει ΚΩΣ. 

undefined

Η ΚΩΣ είναι ο αγαπημένος προορισμός για χιλιάδες Ευρωπαίους για πολλές δεκαετίες. Μέσα από τον τουριστικό οδηγό τσέπης ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να βρεί 3 προτεινόμενες διαδρομές όπου μπορεί να επιλέξει για την εξευρεύνηση του νησιού. Οι διαδρομές είναι χωρισμένες γεωγραφικά καλύπτοντας πλήρως τα σημεία που είναι must για τον κάθε επισκέπτη.

Πρόκληση: Για εμάς στην MasterFold η χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητα του έντυπου υλικού παίζει καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό και παραγωγή αυτού του μέσου. Για το λόγο αυτό επιλέξαμε να συνδυάσουμε για 1η φορά ένα εύχρηστο περιοδικό 36 σελίδων με πλήρη οδικό χάρτη του νησιού ( συμβατό με GPS ) όπου είναι επικολημένος στο οπισθόφυλλο του περιοδικού Ζ-Fold ενώ στο σαλόνι, επιλέξαμε την popout εφαρμογή για την περιήγηση στην πόλη.

Τα έντυπα της μορφής Z-Fold - POP out παράγονται κατά αποκλειστικότητα από τη MasterFold και με το έξυπνο δίπλωμά τους αποτελούν ένα μέσο επικοινωνίας με πολύ υψηλά ποσοστά διατηρησιμότητας αλλά και ενίσχυσης του branding της επιχείρησής σας.