Τα νέα των μελών μας

Demand: Δύο Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για Αρχιτέκτονες και Ξενοδόχους διεξάγονται παράλληλα στο Atlantica Mirama

Οι Αρχιτέκτονες, Ξενοδόχοι και Επαγγελματίες Τουρισμού της Κύπρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο διαφορετικές Ενημερωτικές Εκδηλώσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν την ίδια μέρα (Σάββατο 8 Ιουνίου), σε δύο παρακείμενες Αίθουσες του ίδιου Ξενοδοχείου (Atlantica Miramare Beach, στη Λεμεσό)

 undefined

Πρώτη Διοργάνωση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κύπρο

undefined

Το 100% Hotel Workshop Tour αποτελεί αναμφισβήτητα την πλέον advanced εκπαιδευτική δράση για Ξενοδόχους, Επαγγελματίες Τουρισμού και Αρχιτέκτονες, με πάνω από 2.000 attendees στις 9 στάσεις του στους σημαντικότερους Ελλαδικούς Προορισμούς.

Με δεδομένη την ανάπτυξη των πολυτελών resort στην Κύπρο, αλλά και τη νέα τάση στη δημιουργία Boutique Ξενοδοχείων, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιάσει μια ειδική θεματολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του προορισμού, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τη νέα εποχή των ξενοδοχείων.

Με τη δομή της θεματολογίας να είναι αντίστοιχη με αυτή της Ελλάδας, το Workshop θα περιέχει:

  • Συμβουλές σχετικά με το πώς αποφασίζουμε την Αρχιτεκτονική κατανομή των χώρων ενός boutique ξενοδοχείου, αλλά και πώς δίνουμε boutique style σε ένα μεγάλο Resort.
  • Λύσεις, μέσω των οποίων ένα ξενοδοχείο μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις των εστιατορίων, του spa και των υπηρεσιών μέσα από τη διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας.
  • Παραδείγματα επιτυχημένων Boutique Ξενοδοχείων αλλά και ιδέες εφαρμογής καινοτόμου Design.
  • Εκπαιδευτικό υλικό για τις τελευταίες τάσεις στο ξενοδοχειακό Digital Marketing που επηρεάζουν το συνολικό revenue.

Τις παρουσιάσεις θα συμπληρώσουν και ενδιαφέροντα Case Studies από επιλεγμένες συμμετέχουσες εταιρείες, τα οποία θα δώσουν πρακτικές ιδέες για τους επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το Workshop.

3ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο “Energy in Buildings and Hotels”, από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE

 undefined

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE, προωθώντας την ενεργή παρουσία του στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Κυπριακό Παράρτημα, οργανώνει το 3ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο “Energy in Buildings and Hotels”.

Το Συνέδριο αποσκοπεί στο να φέρει σε επαφή Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Ακαδημαϊκούς και Επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, που συμβάλλουν και εξελίσσουν το κατασκευαστικό περιβάλλον. Πληροφορίες και βίντεο σχετικά με προηγούμενες διοργανώσεις μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της ASHRAE – > 

Η παρακολούθηση και των δύο εκδηλώσεων είναι δωρεάν. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο