ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

01 ΦΕΒ 2019

Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa: Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa στην Κω έχει λόγο να γιορτάζει ξανά

undefined

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ιδιωτικό θέρετρο λαμβάνει και τα τέσσερα βραβεία TUI 2019 

Για άλλη μια φορά, υπάρχει λόγος εορτασμού στην Κω: για δεύτερη διαδοχική φορά, το Neptune Hotels βραβεύεται με τα τέσσερα βραβεία TUI. Με την αρχή του έτους, το ελληνικό τουριστικό θέρετρο έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία από τον τουριστικό και ταξιδιωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι το ιδιόκτητο τουριστικό θέρετρο θα εξασφαλίσει και πάλι μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία για ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ακόμη και πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. 

Όπως και το προηγούμενο έτος, το ξενοδοχείο έλαβε το βραβείο TUI HOLLY 2019, το βραβείο TUI ENVIRONMENTAL 2019, το TUI FAMILY Champion Award 2019 και το TUI TOP QUALITY 2019, κάνοντας το Neptune Hotels το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που τιμήθηκε και με τα τέσσερα βραβεία της TUI για δύο συνεχή έτη. 

undefined

Σχετικά με το Neptune Hotels Resort, Convention Center & Spa

Το ξενοδοχείο Neptune θα κάνει τις ονειρικές διακοπές σας πραγματικότητα. Χτισμένο στο μοναδικό ύφος της παραδοσιακής ελληνικής νησιώτικης αρχιτεκτονικής, αυτό το ιδιόκτητο, ευρύχωρο ξενοδοχειακό συγκρότημα χαρακτηρίζεται από προσωπική εξυπηρέτηση, ποικίλες επιλογές διαμονής και ζεστή ατμόσφαιρα. Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω και πολύ κοντά στο γραφικό ψαροχώρι του Μαστιχαριού, το θέρετρο καλύπτει έκταση 150.000 τετραγωνικών μέτρων. Χτισμένο ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία της βορειοανατολικής ακτής της Κω, το Neptune Hotels είναι ένας χώρος για ζευγάρια και οικογένειες. Περισσότερες πληροφορίες στο www.neptune.gr.