Τα νέα των μελών μας

KSD: Με την «υπογραφή» της ΚSD, το περίπτερο της ΠΝΑΙ, στην ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO

Με ένα ακόμη έργο, αυτό της κατασκευής του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ) στη διεθνή έκθεση Τουρισμού «ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO», εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιό της η KSD, κλείνοντας επιτυχημένα το 2018. 

undefined

Η εταιρία ανέλαβε, για μία ακόμη φορά, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επίπλωση, τον εξοπλισμό και τη συνολική διαμόρφωση του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση «ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO», (πρώην Greek Tourism Expo), η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, το διάστημα 7-9 Δεκεμβρίου 2018. Ενώ μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης, φρόντισε για την αποξήλωσή του. 

undefined

Με «οδηγό» τη δημιουργικότητα, «εμπνευστή» τον νησιωτικό χαρακτήρα της Περιφέρειας και στόχο την εργονομία, την άνεση, τη φωτεινότητα των χώρων και τη δημιουργία όμορφης, καλοκαιρινής αύρας, το αποτέλεσμα ήταν ένα περίπτερο το οποίο αντανακλούσε την «ταυτότητα» του Νοτίου Αιγαίου, ενώ, παράλληλα, εξασφάλιζε τη μέγιστη δυνατή λειτουργική και αισθητική ικανοποίηση όσων το χρησιμοποίησαν.   

undefined

Σε 160 τ.μ. χώρου, η KSD, συνδυάζοντας τη μίνιμαλ αισθητική και τις μοντέρνες γραμμές με τα vintage στοιχεία, κατάφερε να αναδείξει τις μοναδικές ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νησιών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, καθιστώντας το περίπτερο της ΠΝΑΙ σε σημείο αναφοράς της εκθεσιακής διοργάνωσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο