ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

11 ΦΕΒ 2019

Ekdromi.gr: Το Ekdromi.gr χρυσός χορηγός στη λαμπρή τελετή απονομής των βραβείων Greek Hotel of the Year

undefined

 

Το Ekdromi.gr ως χρυσός χορηγός στη λαμπρή τελετή απονομής των βραβείων Greek Hotel of the Year 2019, στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που εξελίσσουν το ελληνικό ξενοδοχειακό προϊόν και αναδεικνύουν την αριστεία ανάμεσα σε κορυφαία Ξενοδοχεία και resorts στην Ελλάδα.

undefined

Τα βραβεία Greek Hotel of the Year 2019 διοργανώθηκαν για πρώτη χρονιά από την Boussias Communications και το Hotel & Restaurant.

undefined

Ο κύριος Ιωάννης Δημόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ekdromi.gr, αναφέρθηκε στη θετική συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία, δε δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Έλληνας Ξενοδόχος όπως τα ζητήματα της υπερφορολόγησης και του αθέμιτου ανταγωνισμού. Επίσης, τόνισε τη στήριξη του Ekdromi.gr, στον Έλληνα Ξενοδόχο λέγοντας ότι «εμείς από την πλευρά μας θα σταθούμε αρωγοί και σύμμαχοι αυτής της σημαντικής προσπάθειας για τον ελληνικό τουρισμό, συμβάλλοντας ενεργά με τις πωλήσεις μας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για το ελληνικό κοινό το οποίο και υπηρετούμε».

undefined