Τα νέα των μελών μας

AEGEAN: Merry Miles από το Miles+Bonus της AEGEAN

undefined

 

Αυτές τις γιορτές, το Miles+Bonus της AEGEAN εύχεται χρόνια πολλά με πράξεις αγάπης και προσφοράς και μοιράζει μίλια για περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Μέσα από την ενέργεια κοινωνικής προσφοράς Merry Miles, η AEGEAN μοιράζεται τη χαρά και το πνεύμα των Χριστουγέννων, υποστηρίζοντας τρία κοινωφελή ιδρύματα για το παιδί. 

Φέτος, κάνε και εσύ μία πράξη συνεισφοράς και χάρισε μίλια για περισσότερα παιδικά χαμόγελα, στολίζοντας το δέντρο της AEGEAN. Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία μπορείς να υποστηρίξεις την Κιβωτό του Κόσμου, το Μαζί για το Παιδί ή τα Παιδικά Χωριά SOS. Πώς;   

  • Επισκέψου την ιστοσελίδα της ενέργειάς εδώ,
  • συνδέσου στο λογαριασμό σου ή γίνε μέλος του προγράμματος Miles+Bonus, στο www.aegeanair.com
  • επίλεξε το στολίδι που αντιστοιχεί στο ίδρυμα που θέλεις να στηρίξεις και τοποθέτησέ το στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Για κάθε στολίδι, το Miles+Bonus της AEGEAN δωρίζει 100 μίλια στο ίδρυμα της επιλογής σου και εσύ μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις 20.000 μίλια. 

Από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και έως την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, το Miles+Bonus της AEGEAN καλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια και με μία πολύ απλή κίνηση από τον καθένα μας να γίνει πράξη μία μεγαλύτερη προσφορά από όλους.

Merry Miles από την AEGEAN και το Miles+Bonus!

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο