Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Οι decision makers του κλάδου της βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών δίνουν ραντεβού στην FOODTECH 2019

undefined

 

FOODTECH θα αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους σημαντικούς επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. 

Με συγκεκριμένες απαντήσεις στα ζητήματα που θα επηρεάσουν το μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και πρακτικές λύσεις για τις προκλήσεις του αύριο, η FOODTECH θα παρουσιάσει στους 18.000 αναμενόμενους επισκέπτες της όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για την επιχείρηση τους και θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για τους επαγγελματίες του χώρου. 

undefined

Όλες οι λύσεις για την παραγωγική διαδικασία

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εκθετών καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραγωγή ασφαλών τροφίμων, την επεξεργασία, την συσκευασία, την αποθήκευση μέχρι και την διακίνηση. Εδώ λοιπόν, οι επισκέπτες θα βρουν εδώ τα πάντα για την βελτίωση της γραμμής παραγωγής της επιχείρησης τους, όλες τις απαντήσεις στις ανάγκες τους, όλες τις λύσεις στα θέματα που απασχολούν την εταιρεία τους. Θα έχουν την δυνατότητα να δούν τον εξοπλισμό αλλά και τις τεχνολογίες που αναζητούν από πρώτο χέρι και θα μπορέσουν να φύγουν από την έκθεση με πραγματικές προτάσεις και ιδέες για εισάγουν την επιχείρηση στους στο μέλλον του industry 4.0 και να την κάνουν πιο ανταγωνιστική αλλά και πιο κερδοφόρα κατ’επέκταση. Κάτω από την ίδια στέγη, μέσα σε τρείς ημέρες, θα ανακαλύψουν τα νέα προϊόντα, τις καινοτόμες τεχνολογίες που υπάρχουν στην αγορά, θα συνομιλήσουν με 220 Έλληνες και ξένους εκθέτες για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας, οι οποίοι θα τους δώσουν απτές λύσεις και τέλος θα κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες. 

undefined

Ενημέρωση για τις τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου 

Η καινοτομία, η έμπνευση, η ενημέρωση και η αλληλεπίδραση είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εκπαιδευτικές-ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης. Mέσα λοιπόν από τις ημερίδες που θα γίνουν στο stage του Hall 2, οι επισκέπτες της έκθεσης θα αποκτήσουν γνώση, ενημέρωση για τα νέα της αγοράς, θα «μελετήσουν» από κοντά πετυχημένα case studies του κλάδου που θα μπορέσουν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για αυτούς, θα δικτυωθούν με επαγγελματίες του κλάδου και θα ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις τόσο με τους ομιλητές όσο και με τους συμμετέχοντες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο