Τα νέα των μελών μας

Aqua Vista Hotels: Η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε και φέτος στα Tourism Awards

undefined

 

Με ένα ακόμη βραβείο διακρίθηκε η Aqua Vista Hotels το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2019. Στελέχη από όλο το φάσμα του ελληνικού τουρισμού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, που επιβραβεύει όλους όσοι ασχολούνται με τον κλάδο και εμφανίζουν υποδειγματικές πρακτικές και αξιοσημείωτη συνεισφορά σε αυτόν. Δίνοντας το “παρών” σε αυτό τον τόσο σημαντικό θεσμό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε με το Silver Award στην κατηγορία Hotel Development, Management & Consulting. 

undefined

Πρόκειται για το τρίτο συνολικά βραβείο για τον Όμιλο σε αυτή την κατηγορία, ενώ είναι η δεύτερη φορά που διακρίνεται με το SilverAward. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Aqua Vista Hotels, καθώς αφορά στον πυρήνα των πρακτικών που ο Όμιλος αναπτύσσει, επιβραβεύοντας το επιτυχημένο μοντέλο φιλοξενίας των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται. Η επαναλαμβανόμενη αναγνώριση της Aqua Vista Hotels επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα που εφαρμόζει και τη δέσμευσή της στη δημιουργία και ανάπτυξη επικερδών μονάδων φιλοξενίας. 

undefined

Κατά την ολοκλήρωση της τελετής, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Developmen tManagerτης AquaVistaHotels, δήλωσε: “Η συμμετοχή στα Tourism Awards αποτελεί πάντοτε μια σημαντική στιγμή για εμάς. Η διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία μας γεμίζει ικανοποίηση, καθώς επιβεβαιώνει την ποιοτική προσέγγισή μας στην ανάπτυξη και διαχείριση ξεχωριστών ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ το γεγονός ότι οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται με αυτόν τον τρόπο από τους ανθρώπους του κλάδου μας τιμά. Η συμμετοχή μας σε αυτό τον θεσμό που αναγνωρίζει τα επιτεύγματα του τομέα μας είναι σημαντική για τη συνεχή ανάπτυξή του, και σίγουρα ενισχύει την αφοσίωση του Ομίλου για εξίσου επιτυχημένο μέλλον”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο