Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Το διεθνές δίκτυο της ELIT Language Services διευρύνεται: Το Calliope Interpreters υποδέχεται την νοηματική διερμηνεία με το νέο μέλος της, τη Mayade Wit

undefined

 

Η ELIT Language Services, αποκλειστικό μέλος στην Ελλάδα και τις γύρω χώρες του Calliope Interpreters, του παγκοσμίου δικτύου Συμβούλων Διερμηνέων AIIC, καλωσορίζει στην οικογένεια του Calliope Interpreters τη νοηματική διερμηνεία με το νέο μέλος της, τη Mayade Wit.

Η Mayade Wit είναι από τους πιο έμπειρους διερμηνείς νοηματικής στον κόσμο. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε οργανισμούς και φορείς όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τα Ηνωμένα Έθνη, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωφών κ.α.

Διατέλεσε πρόεδρος από το 2006 έως το 2012 του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Διερμηνέων Νοηματικής (EFSLI) και είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC), της Παγκόσμιας Ένωσης Διερμηνέων Νοηματικής (WASLI), της Ολλανδικής Ένωσης Διερμηνέων Νοηματικής (NBTG), των Εκπαιδευτών Διερμηνέων Συνεδρίων (CIT), καθώς και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κωφών (EUD).

Η ELIT Language Services προσφέρει εδώ και χρόνια υπηρεσίες νοηματικής στην Ελλάδα και τις γύρω χώρες και υποστηρίζει το δικαίωμα απρόσκοπτης πρόσβασης στην πληροφόρηση των ανθρώπων με προβλήματα ακοής. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο