Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέo Εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το B Τετράμηνο 2018

undefined

 

Με την εξαιρετικά επιτυχημένη ολοκλήρωση του Ά κύκλου των εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το 2018, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρουσιάζει το νέο εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του B’ Τετραμήνου. Το νέο πρόγραμμα φιλοξενει 108 σεμινάρια  συμπεριλαμβανομένων των πολύ επιτυχημένων σεμιναρίων για τον Νέο Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR (Awareness- μονοήμερο) & DPO (Data Protection Officers- τριήμερο) καθώς και των Νέων σεμιναρίων για το Νέο ISO 45001:2018 Foundation & Auditor MigrationCQI/ IRCA Approved. 

Λαμβάνοντας υπ’ όψη την τεράστια επιττυχία και συμμετοχή στα σεμινάρια του Α’ τετραμήνου και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικής κοινότητας εμπλουτίσαμε το Πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το Β΄ Τετράμηνο του 2018 με νέες θεματικές ενότητες στην Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Ενέργεια, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία με Πιστοποίηση IRCA/CQI, την Ασφάλεια Τροφίμων, τον Τουρισμό, την Επιχειρηματική Βελτίωση και τις Τεχνικές Δεξιότητες. Σε αυτό το Πρόγραμμα σχεδιάσαμε και παρέχουμε επίσης 8 Νέα Σεμινάρια τα οποία έρχονται να ενδυναμώσουν το Σύγχρονο Στέλεχος Επιχείρησης στα Συστήματα Ενεργειακής Διαχείρισης και Επιχειρησιακής Συνέχειας και στην Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων. 

undefined

Ενδοεπιχειρησιακά Σεμινάρια

Αξίζει να σημειωθεί, πως όλα τα σεμινάρια του Φορέα μας μπορούν να υλοποιηθούν και ενδοεπιχειρησιακά (επιδοτούμενα από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ 0,24%) όπως και ότι ο Φορέας μας έχει τη δυνατότητα σχεδίασης και υλοποίησης εξειδικευμένων σεμιναρίων για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών κάθε επιχείρησης. 

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 2.000 σεμινάρια με 25.000 συμμετέχοντες αποτελεί πρωτοπόρο στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Βρείτε το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Β’ Τετραμήνου 2018 στην ιστοσελίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) https://bit.ly/2Jj51yE. Δηλώστε συμμετοχή και Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας: https://bit.ly/2HlsT4a 

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α., μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. 

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ: 215 2157447

Email: training@tuvhellas.gr 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Αθήνα: Σοφία Γεωργαλή

Τηλ: 215 2157470                                                                                                                 
Emailsgeorgali@tuv-nord.com 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη:  Νίκη Παπαγιάννη

Τηλ: 2310 428495                                                                                                                 
Emailnpapa@tuv-nord.com                                                                       

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Ευαγγελία Κατσαράκη

Τηλ: 2810 391856
Emailekatsaraki@tuv-nord.com 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης

Τηλ: 6944-866339
Emailvsidosis@tuv-nord.com 

Sitewww.tuvhellas.gr 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο