ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

30 ΜΑΪ 2018

ELIT Language Services: Η ELIT στο 51ο Διεθνές Συνέδριο Σκι στο Costa Navarino

undefined

 

H ELIT Language Services κάλυψε όλες τις ανάγκες διερμηνείας του 51ου International Ski Congress που διεξήχθη στο Costa Navarino από τις 13 έως τις 19 Μαΐου υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS). Η χώρα μας φιλοξένησε για δεύτερη φορά τη διοργάνωση, με την πρώτη να χρονολογείται στο μακρινό 1963!

Το πλήθος των συμμετεχόντων άγγιξε τον αριθμό 1.100, ενώ παρουσία είχαν περίπου 70 Εθνικές Ομοσπονδίες. Στο πλαίσιο της Εβδομάδας του Συνεδρίου συνεδρίασαν το Συμβούλιο της FIS, οι διάφορες τεχνικές επιτροπές, υποεπιτροπές και ομάδες εργασίας της FIS για να λάβουν σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με τους οργανωτές των παγκοσμίων πρωταθλημάτων για τα έτη 2022 και 2023.

undefined

Στο συνέδριο εγκρίθηκε η πρόταση της προσθήκης των ακόλουθων αγωνισμάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2022: Freestyle aerials mixed team event, Freeski big air, Snowboard cross team event, Snowboard alpine mixed team parallel event, Snowboard parallel slalom, Snowboard mixed team slalom, Telemark parallel sprint.