Τα νέα των μελών μας

Porto Carras Grand Resort: Τετραήμερο γαστριμαργικών απολαύσεων στο Πόρτο Καρράς με το Greek Gastronomy Festival 2018!

undefined

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην καρδιά του καλοκαιριού, το Porto Carras Grand Resort μετατρέπει  την μαγευτική Σιθωνία στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό! 

Για τέσσερεις συνεχόμενες βραδιές, από τις 26 έως τις 29 Ιουλίου οι φιλοξενούμενοι του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος αλλά και οι εξωτερικοί επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή, όλοι οι λάτρεις της γαστρονομίας, έλληνες και ξένοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργίες της ελληνικής κουζίνας στις καλύτερες στιγμές της! 

Η chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο πάτερ Επιφάνειος, ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός και ο chef Δημήτρης Τασιούλας επιστρατεύουν την δημιουργική γαστρονομική τους τέχνη και βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής αλλά και του Κτήματος Πόρτο Καρράς.  

Με σταθερό πάντα στόχο να εμπλουτισθεί το τουριστικό τρίπτυχο «φύση, θάλασσα και ήλιος», το Porto Carras Greek Gastronomy Festival αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή του καλοκαιριού την ελληνική κουζίνα με εύγευστες δημιουργίες γαστριμαργικής τέχνης. 

Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 26/7 με τις εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες του  chef Δημήτρη Τασιούλα, την σκυτάλη παίρνει την Παρασκευή 27/7 ο πάντα ευφάνταστος και μοναδικός chef Ανδρέας Κλαυδιανός, το Σάββατο 28/7 έπεταιο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές, ενώ την αυλαία κλείνει την Κυριακή 29/7 με τις καταπληκτικές δημιουργίες της η αγαπημένη Κωνσταντινοπολίτισσα σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου. 

undefined

Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς αλλά και με τη συνοδεία των εκλεκτών κρασιών του,  οι τέσσερεις βραδιές γαστρονομίας στη Χαλκιδική υπόσχονται απόλυτο άρωμα και γεύση από ελληνικό καλοκαίρι! 

Σας καλούμε να ζήσετε αυτή την ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία στο Porto Carras Grand Resort: τέσσερεις συνεχόμενες απολαυστικές βραδιές για τους λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας, για να επιλέξετε μία ή… όλες! 

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες καλέστε: Porto Carras Grand Resort, Τηλ.: 2375077000, τμήμα Guest Relations

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο