Τα νέα των μελών μας

Cyan group of hotels: «Γαλάζια Σημαία» για τις παραλίες των ξενοδοχείων του Ομίλου Cyan Group of hotels!

undefined

 

Ο όμιλος Cyan Group of hotels βραβεύτηκεμε τη “Γαλάζια Σημαία”, που αποτελεί πανευρωπαϊκό σύμβολο ποιότητας, για όλα τα ξενοδοχεία του και συγκεκριμένα για τα Apollonia Beach Resort & Spa, Santa Marina Beach και Sitia Beach City Resort & Spa

Αξίζει να αναφερθεί ότι το  Apollonia Beach Resort & Spa  βραβεύτηκε με την Γαλάζια Σημαία για 27η συνεχή χρονιά. 

Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου έγιναν εκδηλώσεις στα ξενοδοχεία του ομίλου μας με συμμετοχή των πελατών και τοπικών νηπιαγωγείων, με σκοπό τη μύηση των μικρών παιδιών στην ανάγκη  προστασίας του περιβάλλοντος και των θαλασσών, αλλά και στη σημασία τους στην ποιότητα της ζωής μας.

undefined

Επίσης, τοπικοί φορείς πλαισίωσαν τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μαμουλάκη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. 

Η τελετή βράβευσης της παραλίας πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστό τρόπο! Η «Γαλάζια Σημαία» ήρθε από τη θάλασσα, με μικρούς και μεγάλους λουόμενους, αλλά και τα παιδιά από το νηπιαγωγείο «τα Μελισσάκια μας» να την υποδέχονται με χειροκροτήματα και σημαιάκια στα χέρια. 

undefined

Η «Γαλάζια Σημαία», σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές, βάσει των απαιτήσεων που περιλαμβάνουν περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, ποιότητα νερού, περιβαλλοντική διαχείριση, ασφάλεια και υπηρεσίες. Η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως για το 2018, με 519 βραβευμένες ακτές.

undefined

Cyan group of hotels
40 years of experience

Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 και διαθέτει στον όμιλο της 3 ξενοδοχεία. Tο Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 336 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4* με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort 5* με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 άτομα προσωπικό. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στη Σητεία, στο νησί της Κρήτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο