Τα νέα των μελών μας

Capsis Elite Resort: Βραβεία Τουρισμού 2018

undefined

 

undefined

 

Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως το Out of the Blue, Capsis Elite Resort βραβεύτηκε στην κατηγορία “Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας” στα Βραβεία Τουρισμού 2018 για το πρόγραμμα DETOX 5+™. H βράβευση αυτή είναι μια σημαντικότατη αναγνώριση της ποιότητας και καινοτομίας του DETOX 5+™, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος των υπηρεσιών και θεραπειών που προσφέρει το Everlasting Euphoria Concept του Ξενοδοχείου μας. Προσθέτοντας στη χαρά της επετείου των 40 χρόνων του ξενοδοχείου μας, αυτή η βράβευση έρχεται να επεκτείνει τη συλλογή των βραβείων που έχει πάρει το Out of the Blue, Capsis Elite Resort ενισχύοντας την θέση του ως ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στους ταξιδιώτες που αναζητούν έναν πολυτελή προορισμό.

Το πρόγραμμα DETOX 5+™ 

Αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα λειτουργικής αποτοξίνωσης δημιουργήθηκε το 2017 συνδυάζοντας τη μεσογειακή Κρητική διατροφή βασιζόμενη σε οργανικά προϊόντα, και εξειδικευμένες θεραπείες, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο εξελιγμένα και μοναδικά προγράμματα στον τομέα Υγείας & Ευεξίας. 

Η μοναδικότητα αυτού του προγράμματος έγκειται στους ακόλουθους παράγοντες: 

  • Ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου και ιδιαίτερο κλίμα της περιοχής
  • Καινοτόμο ιατρικό διαγνωστικό εξοπλισμό
  • Παρακολούθηση ποιότητας ύπνου με εξειδικευμένες συσκευές
  • Βιολογική μεσογειακή διατροφή, με τα μακροχρόνια οφέλη για την υγεία 

Σχεδιασμένο για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, Το πρόγραμμα DETOX 5+™ παρατηρεί και καινοτομεί στις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της ευεξίας / υγείας. Μετά από έρευνα που διεξήχθη πάνω τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών μας, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός ατόμων που επιθυμούν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή αναζητούν ένα πιο ξεχωριστό τρόπο αποτοξίνωσης.

Για να ικανοποιήσουμε αυτές τις απαιτήσεις, περάσαμε τον όρο “αποτοξίνωση” στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας το πρόγραμμα DETOX 5+™ με στόχο την αποτοξίνωση του ανθρώπινου οργανισμού και να την επαναφορά του σώματος σε ομοιόσταση, δηλαδή σε πλήρη αρμονία με τη φύση. 

Το πρόγραμμα DETOX 5+™ αποτελείται από μια σειρά από θεραπείες υψηλής τεχνολογίας (υδροθεραπεία παχέος εντέρου, body cleansing, χρήση wellnesscapsule και το σύστημα ανάλυσης ποιότητας του δέρματος με δερματοσκόπιο της Valmont), του μοναδικού διατροφολογικού μας προγράμματος iMED™ και την ανάλυση μέσω του Oligoscan του οξειδωτικού στρες, της αντιοξειδωτικής ικανότητας, των ιχνοστοιχείων & τοξικών μετάλλων στο σώμα.

Το διατροφολογικό πρόγραμμα iMED™ σημαίνει “έξυπνη μεσογειακή αποτοξίνωση”: το πρόγραμμα αυτό είναι μια επιστημονική προσέγγιση στη διατροφή, με οργανικά γεύματα που βασίζονται σε τοπικές κρητικές συνταγές. Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα μυρωδικά είτε καλλιεργούνται στο δικό μας βιολογικό θερμοκήπιο είτε προέρχονται από την τοπική βιολογική αγορά και οι συνταγές βασίζονται στη μεσογειακή διατροφή, η αξία της οποίας έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια. Τα χαρακτηριστικά αυτά της διατροφής που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα οδηγούν σε ένα ισχυρότερο και πιο υγιές σώμα και πνεύμα.

Με αυτά τα 5 βασικά στοιχεία αποτοξίνωσης, την ανάλυση ποιότητας ύπνου και τη διατροφή iMED™, το DETOX 5+™ είναι από τα πλέον προηγμένα προγράμματα αποτοξίνωσης που είναι διαθέσιμα σήμερα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο