Τα νέα των μελών μας

Creta Maris Beach Resort: Η Νέα Ιστοσελίδα του Creta Maris Beach Resort

undefined

 

Η νέα ιστοσελίδα του Creta Maris Beach Resort, www.cretamaris.gr είναι πλέον διαθέσιμη στο κοινό, προσφέροντας μια ανανεωμένη και πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης, με σύγχρονη εμφάνιση και εμπλουτισμένο περιεχόμενο. 

Πιο συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort, στο πλαίσιο αναβάθμισης της εταιρικής online εικόνας του, υλοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του www.cretamaris.gr, με σκοπό την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets κ.ά.). 

undefined

Η νέα ιστοσελίδα του ξενοδοχείου «ταξιδεύει» το χρήστη μέχρι την Κρήτη, μέσα από όμορφες φωτογραφίες και ολοκληρωμένες περιγραφές. Ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει όλες τις κατηγορίες των δωματίων του Creta Maris Beach Resort, το AllInclusive πρόγραμμά του, τις εγκαταστάσεις του, το Πρόγραμμα Αειφορίας του αλλά και σημαντικά στοιχεία για τη λειτουργία του ξενοδοχείου που στηρίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και των ανθρώπων της. 

Πέρα όμως από αυτές τις πληροφορίες στο www.cretamaris.gr οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό που επέλεξαν για τις διακοπές τους, όπως είναι η ιστορία και ο πολιτισμός του, τα δρώμενα και οι τοπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, οι τοπικές γεύσεις και κουζίνα του αλλά και όλα τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσουν κατά την παραμονή τους στο νησί. 

undefined

Ανακαλύψτε το δικό σας προορισμό μόνο με ένα κλικ στο www.cretamaris.gr. 

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. 

Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://we.tl/t193D0S4HF 

Φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στο site:

http://www.maris.gr/media/image-library.aspx

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο