ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

24 ΜΑΡ 2017

SWOT | Simple Way Of Tourism: Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές στο Forum "Μικρά καταλύματα της Ελλάδας"

undefined

 

Με τη συμμετοχή 30 καταλυμάτων από 21 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές στο 1ο forumγια τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας, που διοργανώνει η SWOT | Simple Way Of Tourism, στις 5 Απριλίου 2017, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα.

Η Αθήνα, η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Άνδρος, η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Κως, η Σκιάθος, η Μάνη, η Καστοριά, το Πήλιο, η Ναύπακτος, η Αράχωβα, το Ναύπλιο, το Ζαγόρι, η Καλαμπάκα, η Κατερίνη, το Οίτυλο κα. συνθέτουν το παζλ του χάρτη των συμμετεχόντων.

Μοναδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει, το σεμινάριο ανάπτυξης πωλήσεων που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης από κορυφαίους επαγγελματίες – συνεργάτες της SWOT.

Ήδη περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων και προμηθευτών, έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.swot.gr

Το Forum διοργανώνεται υπό την Αιγίδα των Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΞΕΕ και ΣΕΤΕ.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας Watt & Volt, Επίσημος Χορηγός η WebHotelier και χορηγοί επικοινωνίας η Καθημερινή, το GTP, το Mysterious Greece, Hotel Mag & Tourism Press.

 

undefined