Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Βραβείο Καλύτερης Σχολής Τουρισμού για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στα Greek Hospitality Awards 2017

undefined

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2017. Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του ΗΑΤΤΑ και της ΔΕΘ Helexpo.

Τα Greek Hospitality Awards 2017, με τη συμμετοχή σημαντικών ξενοδοχείων στις κατηγορίες βραβείων αναδείχθηκαν από την Κριτική Επιτροπή αλλά και το ευρύ κοινό, με σύνολο συμμετοχών που έφτασαν τις 14.722 ψήφους. Πάνω από 200 άτομα έδωσαν τον παρόν στην τελετή βράβευσης του θεσμού της ελληνικής ξενοδοχίας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίθηκε με το Βραβείο “Best Hotel Education Provider”, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας σε συνεργασία με το διακριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Queen Margaret University. Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών. 

undefined

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά (bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας. Επιπλέον, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Περισσότερες πληροφορίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο www.mitropolitiko.edu.gr.      

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο