ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

03 ΜΑΡ 2017

Cactus Hotels: Τα Cactus Hotels έλαβαν διάκριση Green Key Award για το έτος 2017!

undefined

 

Μία ακόμη διάκριση για την οικογένεια των Cactus Hotels, και τα δύο ξενοδοχεία Cactus Beach 4* και Cactus Royal 5* τα οποία βραβεύθηκαν για άλλη μια χρονιά με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key!

Το Green Key είναι ένα διεθνές πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης, το οποίο βραβεύει μονάδες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, μέσα από την αξιολόγηση της εφαρμογής των κριτηρίων του προγράμματος.

undefined

Το Green Key είναι το πλέον αναγνωρισμένο eco–label στο χώρο του τουρισμού, με 2100 βραβευμένες μονάδες σε 41 χώρες και πάνω από 130 στην Ελλάδα. Διεθνής συντονιστής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Foundation for Environmental Education – FEE, www.fee-international.org), με πολύχρονη και πολύπλευρη δράση στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης. Εθνικός χειριστής του συνόλου των διεθνών προγραμμάτων του FEE είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Η βράβευση των Cactus Hotels με το διεθνές eco – label Green Key αποδεικνύει την υπευθυνότητα της επιχείρησης απέναντι στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο μέσα από συντονισμένες ενέργειες με απώτερο στόχο την αειφόρο ανάπτυξη.

undefined