ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

30 ΜΑΪ 2017

KSD: Ο TEZ TOUR βράβευσε το money-tourism.gr

undefined

 

Με μια πολύ σημαντική διάκριση, αυτή του Best Media Partnerin Greece, τιμήθηκε το money-tourism.gr από τον TEZ TOUR. Ο μεγάλος ρωσικός tour operator απένειμε το βραβείο TEZ WORLD BERRY στη διαδικτυακή, ημερήσια, ενημερωτική πλατφόρμα στον χώρο του Τουρισμού, «αδελφό» μέσο του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο περιθώριο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης MITT, της Μόσχας.

undefined

 

Ο TEZ TOUR απονέμει κάθε χρόνο τα βραβεία TEZ WORLD BERRY σε ξενοδοχεία, συνεργάτες και φορείς, από όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται παγκοσμίως. 

Το βραβείο για το money-tourism.gr παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρίας του money-tourism.gr και εκδότης του μηνιαίου, τουριστικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης. 

undefined

Σχολιάζοντας τη διάκριση αυτή, ο κ. Δεριζιώτης είπε: «Εκτός από την αγάπη και την εκτίμηση, που διαπιστώνουμε από τους ανθρώπους του Τουρισμού και όχι μόνο εντός της χώρας, η φήμη του money-tourism.gr, ξεπέρασε τα σύνορα, με την τιμητική αυτή βράβευση στη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Μόσχας από τον TEZ TOUR, έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της φίλης χώρας. Ευχαριστούμε για την ιδιαίτερα τιμητική αυτή διάκριση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

undefined