ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

11 ΜΑΪ 2017

Cyan Group of Hotels: Εκπαίδευση προσωπικού της Cyan Group of Hotels

undefined

 

Το προσωπικό  των ξενοδοχείων Apollonia Beach Resortspa  και Santa Marina Resort, μέλη της Cyan Group of Hotels, στα πλαίσια της ετήσιας εκπαίδευσης παρακολούθησαν σεμινάρια με θέμα: ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ –ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ –ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ – ΕΚΚΕΝΩΣΗ .

Πρόκειται για ένα σημαντικό και ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Apollonia Beach Resort & Spa και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γραφείου Εκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

undefined

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμέτοχη του προσωπικού  πραγματοποιήθηκε επίσης  το σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή  από το κέντρο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ .

Η εταιρεία μας διοργανώνει τα σεμινάρια αυτά κάθε χρόνο σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία και το Ε.Κ.Α.Β., θέλοντας να έχει διαρκή ενημέρωση για νέες σωστικές μεθόδους, αλλά και για να εκπαιδεύεται το νέο προσωπικό των ξενοδοχείων μας. Σκοπός μας είναι η έγκαιρη και σωστή παροχή υπηρεσιών και πρώτων βοηθειών στον πελάτη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

undefined

 

undefined