Τα νέα των μελών μας

Porto Palace Hotel Thessaloniki: Το Porto Palace Hotel Thessaloniki καλωσορίζει το καλοκαίρι με την έναρξη λειτουργίας του Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant

undefined

 

 

 

Με τα πιο γευστικά signature cocktails, πλήθος επιλογών σε οίνους και aperitifs, πολλά υποσχόμενες γαστρονομικές εμπειρίες και τη χαρακτηριστική θέα στο λιμάνι της πόλης καλωσορίζει τους επισκέπτες από 1η Ιουνίου 2017 το Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant του Porto Palace Hotel Thessaloniki.

Είτε κάποιος επιλέγει να ξεκινήσει τη μέρα του με μία βουτιά στη πισίνα, είτε να την ολοκληρώσει με ένα δείπνο δίπλα σε αυτήν, το roof-garden του Porto Palace αποτελεί ιδανική επιλογή προορισμού, καλύπτοντας κάθε ανάγκη δροσιάς κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών σε ένα ιδιαίτερης αισθητικής χαλαρό περιβάλλον.

undefined

Το Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant λειτουργεί από τις 11.00 π.μ. έως τις 02:00 π.μ., ενώ η χρήση της πισίνας / refreshing area επιτρέπεται από τις 11.00 έως τις 20.30. Η χρήση της είναι άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου, ενώ η χρέωση για τους εξωτερικούς πελάτες είναι 10.00€ / άτομο (με παροχή πετσέτας και μικρής φιάλης εμφιαλωμένου νερού) ανεξαρτήτως ημέρας. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο