ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

23 ΙΟΥΝ 2017

Aria Hotels: Οκτώ καταλύματα στην Κίμωλο για το 2017

undefined

 

Τα Aria Hotels επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στην Κίμωλο, αναπτύσσοντας δυναμικά την παρουσία τους για ακόμη μια χρονιά. Με την προσθήκη του PsathiBlue, που αποτελείται από δύο αυτόνομες κατοικίες στην περιοχή του γραφικού λιμανιού καθώς επίσης και του KimolosBlue, ενός παραδοσιακού συγκροτήματος πολύ κοντά στην παραλία της Αλυκής, με τη μοναδική πισίνα στο νησί, αριθμούν πλέον οκτώ καταλύματα συνολικά, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις επιλογές διαμονής του επισκέπτη.

undefined

 

Τα boutique ξενοδοχεία και οι ανεξάρτητες κατοικίες βρίσκονται σε διάφορα σημεία του νησιού, ενώ έχουν επιλεγεί με βάση την αρχιτεκτονική και την ιδιαίτερη τοποθεσία τους. Η επανάχρηση κτηριών και ο σεβασμός στα πρότυπα του κυκλαδίτικου τοπίου αποτελούν μερικούς από τους παράγοντες που συνηγορούν στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία που εγγυώνται τα AriaHotels

Στο πλαίσιο της αγάπης για τον προορισμό και θέτοντας ως στόχο την προβολή του, δημιουργήθηκε και το αφιέρωμα ποικίλης ύλης με τίτλο MYKIMOLOSbyARIAHOTELS, ο οποίος περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες πολιτιστικoύ, γαστρονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.  

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. 

 

Δείτεακόμη:B3 Bonatsa Beach Bar Kimolos Rent a Car 

undefined