Τα νέα των μελών μας

Sbokos Hotel Group: Γαλάζια Σημαία για τα ξενοδοχεία της Sbokos Hotel Group

undefined

 

Τρία ξενοδοχεία του ομίλου SBOKOS HOTEL GROUP, τα Cretan Malia Park και Agapi Beach καθώς και το Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, βραβεύθηκαν και φέτος με το διεθνές βραβείο της “Γαλάζιας Σημαίας”. 

Ο θεσμός της “Γαλάζιας Σημαίας” είναι διεθνής και από το 1987 συμβάλει σημαντικά στη προστασία των ακτών και του ευρύτερου παράκτιου περιβάλλοντος. 

Για τα ξενοδοχεία του ομίλου, τα οποία είναι διαχειριστές των ακτών που βρίσκονται μπροστά από αυτά, η διάκριση είναι σημαντική και είναι αποτέλεσμα των ιδιαίτερων προσπαθειών που καταβάλουν για τη προστασία των ακτών. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Δήμους στους οποίους ανήκουν τα ξενοδοχεία οι καθιερωμένες τελετές ανάρτησης των “Γαλάζιων Σημαιών”. 

undefined

Η ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευση, αποτελεί βασική παράμετρο της φιλοσοφίας του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα ξενοδοχεία του οποίου λειτουργούν και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Και τα τρία ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το σύστημα περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο