ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

07 ΝΟΕ 2016

Aegean: Η AEGEAN τίμησε μαζί με την Πολεμική Αεροπορία την Γιορτή της Αεροπορίας

undefined

 

Η AEGEAN και η Olympic Air τίμησαν και εφέτος τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετέχοντας υπερήφανα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοεμβρίου 2016, για τη γιορτή των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. 

Συγκεκριμένα, η αεροπορική επίδειξη ξεκίνησε πάνω από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, με τον σχηματισμό της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους Τ6Α «Δαίδαλος» με ένα αεροσκάφος Dash 8 Q400 της Olympic Air με πιλότους τον κυβερνήτη της Olympic Air κ. Χρήστο Παυλίδη και συγκυβερνήτη τον κ. Σοφοκλή Μπισμπίκη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πτήση σχηματισμού μεταξύ ενός  Airbus A320 ceo της AEGEAN με πιλότους τους κυβερνήτες κ.κ. Σπύρο Γιαννακόπουλο και Ιωάννη Φούντο με δύο  F-16 Block 52+ Advance, της 335 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας. 

undefined

Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με την εντυπωσιακή διέλευση σε σχηματισμό της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» με το αεροσκάφος της AEGEAN Airbus A320 ceo. 

Οι πιλότοι της AEGEAN, της Olympic Air και της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας μέσα από την συνεργασία τους, συγκίνησαν και κυριολεκτικά μάγεψαν το κοινό, που είχε συγκεντρωθεί στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου για τους σχηματισμούς που έγιναν με πειθαρχία και άψογο συντονισμό όλων των μελών των αεροσκαφών. 

undefined

Παράλληλα, η AEGEAN και φέτος, ήταν χορηγός της μεταφοράς μαθητών από Λύκεια της Καρπάθου, προσκεκλημένων της Πολεμικής Αεροπορίας, για να παρακολουθήσουν σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της εορτής.

undefined