ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕΛΩΝ

10 ΜΑΡ 2016

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πολλαπλή Πιστοποίηση στο συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία στα Ιωάννινα

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜHELLAS (TÜVNORD) πιστοποίησε το συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία στα Ιωάννινα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 για την Παροχή Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και ISO 22000 για την Επεξεργασία & Διάθεση Τροφίμων & Ποτών στις Εγκαταστάσεις  του ξενοδοχείου.

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 9001 εξασφαλίζει στο συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών του, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών του. Παράλληλα, με την εφαρμογή του ISO 22000, ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου προτύπου ασφάλειας τροφίμων, το συγκρότημα επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή του με τη σχετική εθνική και κοινοτική νομοθεσία, την εναρμόνισή του με κοινά αποδεκτές πρακτικές παραγωγής τροφίμων, τη μείωση των αστοχιών και τον εντοπισμό των εσφαλμένων πρακτικών, την ετοιμότητα της επιχείρησης στην αντιμετώπιση διατροφικών κρίσεων αλλά κι ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των καταναλωτών για τα προϊόντα της επιχείρησης. 

undefined

ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Το συγκρότημα «Φρόντζου Πολιτεία» (ΞενοδοχείοΕστιατόριοΣυνεδριακό ΚέντροΚαφετέριαCateringΠαιδότοπος) βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Η εξαιρετική του  τοποθεσία προσφέρει μαγευτική θέα στην πόλη και στη λίμνη Παμβώτιδα καθώς και στο υπέροχο φυσικό δάσος που το περιβάλλει. 

Η φιλοσοφία πίσω από το συγκρότημα αφορά στη δημιουργία ενός τουριστικού και πολιτιστικού προορισμού, σημείου αναφοράς για την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής αισθητικής και ποιότητας, βασισμένων στην ελληνική φιλοξενία με έντονα τα στοιχεία της τοπικής παράδοσης.