Τα νέα των μελών μας

Κτήμα Πόρτο Καρράς: Τέσσερα υπερατλαντικά βραβεία για το Κτήμα Πόρτο Καρράς στα Texsom International Wine Awards 2016

undefined

 

Σε έναν από τους δημοφιλέστερους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου, τα «TEXSOM AWARDS 2016»  που διοργανώνονται στην Αμερική, διακρίθηκαν τέσσερις ετικέτες του Κτήματος Πόρτο Καρράς. Tο Chateαu Porto Carras 2006 απέσπασε το Gold βραβείο, ενώ το Λημνιό 2013, η Μαλαγουζιά 2015 και το Magnus Baccata 2012 το Silver βραβείο. 

Ο διεθνής αυτός διαγωνισμός οίνου που ιδρύθηκε τριάντα δύο χρόνια πριν, συγκεντρώνει μία εξαιρετική ομάδα γευσιγνωστών, τόσο Μasters Sommelier και Masters of Wine, όσο και άλλων επιφανών επαγγελματιών από την οινική αγορά των ΗΠΑ και όχι μόνο. Η εξαιρετική απόδοση του ελληνικού κρασιού συζητήθηκε πολύ και δικαίως το Κτήμα Πόρτο Καρράς αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδος στο εξωτερικό με τα κρασιά του να ξεχωρίζουν μεταξύ χιλιάδων άλλων διεθνών ετικετών! 

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την σπουδαία αυτή διάκριση και την ανάδειξη ελληνικών κρασιών ΠΟΠ «Πλαγιές Μελίτωνα» (Προστατευομένης Ονομασίας Προέλευσης) και ΠΓΕ «Σιθωνία» (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) στην αγορά της Αμερικής. Με μια σειρά σημαντικότατων εκδηλώσεων όπως γευστικές δοκιμές, VIP οινικά δείπνα, σεμινάρια, in store promotions, συμμετοχή σε εκθέσεις, συνέδρια και φεστιβάλ, το Κτήμα Πόρτο Καρράς επιδιώκει και πετυχαίνει υψηλή διείσδυση στον παγκόσμιο οινικό χάρτη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο