Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (ΤÜV NORD): Νέος Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD) ανακοινώνει το πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το 2ο Τετράμηνο του 2016, με στόχο την κατάρτιση των επιχειρηματικών στελεχών πάνω σε μία ευρεία θεματολογία σχετικά με την κατανόηση των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών και την ορθή και αποτελεσματική εγκατάστασή τους στους οργανισμούς. Σημειώνουμε ότι 7* θεματικές σεμιναρίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά ενώ ο Φορέας όντας ο πρώτος με διαπίστευση για την Πιστοποίηση των Νέων Εκδόσεων των Προτύπων ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 προσφέρει ήδη με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των στελεχών σχετικά σεμινάρια. 

Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της TÜV HELLAS (ΤÜV NORD) διαθέτει 8 θεματικές κατηγορίες (Ποιότητα, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Αγροδιατροφικός Τομέας, Πληροφορική, Τεχνικές Δεξιότητες και Επιχειρηματική Βελτίωση) και στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της τεχνικής επάρκειας των εκπαιδευομένων. Ο επικείμενος 2ος κύκλος σεμιναρίων για το έτος 2016 περιλαμβάνει 87 θεματολογίες, εκ των οποίων οι 7* θα αναπτυχθούν για πρώτη φορά (Αποτελεσματική Δημόσια Ομιλία, Πώληση, Διαπραγμάτευση & After Sales Service, Advanced Selling Skills & Strategy, Ικανοποιήση Πελατών & Χειρισμός Παραπόνων τους, Στρατηγικές για Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις, Προγραμματισμός Πωλήσεων Παραγωγής και Κοστολόγηση Βιομηχανικών Προϊόντων). 

undefined

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και κατάλληλα εκπαιδευμένους εισηγητές με  πολυετή εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή εμπειρία και προσφέρουν ουσιαστική γνώση και  κατάρτιση για εξοικονόμηση πόρων και αποδοτικότερη εκμετάλλευση του δυναμικού μιας εταιρείας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν τις διοικητικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές προκλήσεις της επιχειρηματικής δραστηριότητας και θα τους δώσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο, έντονα ανταγωνιστικό, επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α. 23%, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. 

Μέχρι σήμερα, η TÜVHELLAS(ΤÜVNORD) έχει διοργανώσει περισσότερα από 1.500 σεμινάρια με 18.000 συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια διεξάγονται όλο το χρόνο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και τα Ιωάννινα. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2016

http://www.tuv-nord.com/gr/el/training/training-schedule-1045.htm 

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ:215 2157447

Email: training@tuvhellas.gr 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη:  Νίκη Παπαγιάννη

Τηλ: 2310 428495                                                                                                                                                    
Emailnpapa@tuv-nord.com                                                                                               

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Βαγγέλης Τσιτούνης

Τηλ: 2810 391856
Emailvtsitounis@tuv-nord.com 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης

Τηλ: 2810 391856
Emailvsidosis@tuv-nord.com 

Sitewww.tuvhellas.gr  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γιώτα Χουλιαρά               Βασιάδη Σίβυλλα

CONCEPT Communication Strategies  CONCEPT Communication Strategies

+30 210 8025662                                     +30 210 8025662

yhouliara@conceptcom.gr                   svassiadi@conceptcom.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο