16ο Συνέδριο ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη», 2017

16.10 - 17.10

Γενικές Πληροφορίες

Θεματολογία Συνεδρίου

Το 16ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ "Τουρισμός & Ανάπτυξη" με τίτλο: "Greek Tourism: The perfect balancing act │ Exploring the dynamic role of tourism in contributing to environmental, economic and social sustainability" θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος) και θα εστιάσει τη θεματολογία του στη βιώσιμη ανάπτυξη του τουριστικού τομέα με οικονομικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς όρους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν διεθνείς βέλτιστες πρακτικές που αφορούν συγκεκριμένες μορφές τουρισμού, θα αναλυθούν ζητήματα που αφορούν στη χωροταξία και θα διερευνηθούν τρόποι για την αύξηση του κοινωνικού αποτυπώματος του τουρισμού.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα και τη σημασία που αυτή έχει στη δημιουργία συγκριτικών πλεονεκτημάτων για το ελληνικό τουριστικό προϊόν και κατ’ επέκταση τις τοπικές κοινωνίες.

Τα ετήσια συνέδρια του ΣΕΤΕ αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτερα & ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, καθώς επίσης και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

 

Συνεδριακός Χώρος

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364

176 64 Καλλιθέα

τηλ. 216 8091000

info@SNFCC.org

 

Γλώσσα

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική με ταυτόχρονη μετάφραση στα Αγγλικά.

 

Κάρτες Συνέδρων

Οι διαπιστεύσεις των συνέδρων (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του συνεδρίου και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο τόσο στους συνεδριακούς χώρους όσο και στο δείπνο και το γεύμα καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Συνέδρια
ΚΛΕΙΣΙΜΟ