Τα νέα των μελών μας

Panadvert: Η Panadvert επεκτείνεται με φυσική έδρα στο Λονδίνο

undefined

Το Digital agency Panadvert προχωρά στο επόμενο βήμα για την εδραίωσή του στη διεθνή αγορά, αποκτώντας φυσική έδρα στο Λονδίνο, έτοιμο να εξυπηρετήσει με τις υπηρεσίες του την άκρως απαιτητική και συνεχώς εξελισσόμενη αγορά του digitalmarketing.

Με φυσική παρουσία, αρχικά ενός εκπροσώπου, στην παγκόσμια μητρόπολη του Λονδίνου το Ελληνικό Agencyέρχεται να αντιμετωπίσει τις κορυφαίες online προκλήσεις σε διεθνές επίπεδο. Εφαρμόζοντας ένα καταξιωμένο μοντέλο εργασίας, «η Panadvert προσφέρει τις λύσεις της σε όλους εκείνους που αναζητούν τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής τους σε μια αγορά που δεν συγχωρεί εύκολα τα λάθη» δηλώνει ο κ. Γιάννης Γιαννάτος, CEO της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξειδικευμένη στο Digital Performance Marketing Panadvert δημιουργήθηκε πριν από λίγα χρόνια – και εν μέσω κρίσης– στην Ελλάδα και πλέον αριθμεί 18 εξειδικευμένα στελέχη και επιστήμονες που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις Digital Marketing και ανάλυσης δεδομένων. Έχοντας διευρύνει τα τελευταία χρόνια το πελατολόγιό της σε διαφορετικούς κλάδους, όπως τεχνολογία, travel, food & beverage, σήμερα, η Panadvert έχει να επιδείξει ενδεικτικά ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο πολυτελών ξενοδοχείων και resorts σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Τουρκίας και του Ισραήλ.

Για περισσότερες πληροφορίες www.panadvert.com

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο