Τα νέα των μελών μας

Aqua Vista Hotels: Η Aqua Vista Hotels φιλοξενεί μια ακόμα μοναδική έκθεση Τέχνης στην Aqua Gallery!

undefined

Μια νέα ιδιαίτερη έκθεση Τέχνης κάτω από την ομπρέλα της πολιτιστικής πλατφόρμας #Rest@rt, εγκαινίασε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η Aqua Vista Hotels στην πρωτοποριακή Aqua Gallery του Art Hotel στη Σαντορίνη. Ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και εικαστικές Τέχνες με έργα 30 Ελλήνων καλλιτεχνών, στην τρίτη κατά σειρά έκθεση που φιλοξενεί φέτος το καλοκαίρι αυτός ο ξεχωριστός χώρος. 

Εξέχοντες καλεσμένοι και στελέχη της Aqua Vista Hotels παραβρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων, η οποία ήταν μια πραγματική γιορτή αφιερωμένη στην σύγχρονη αισθητική, ενώ τοπικοί φορείς, λάτρεις της Τέχνης και επισκέπτες του νησιού εντυπωσιάστηκαν από τα καινοτόμα έργα αλλά και την ίδια την οργάνωση της έκθεσης. Η διαχείρηση της βραβευμένης γκαλερί άλλωστε, ανήκει στην Aqua Vista Hotels στο πλασίο της πρωτοβουλίας της για τον πολιτιστικό τουρισμό και η συνεργασία της με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt έχει αποδειχθεί ένας εξαίρετος τρόπος για την προώθηση πολυτελών προορισμών στην Ελλάδα μέσω της Τέχνης. 

undefined

Η τελευταία έκθεση της σεζόν με τίτλο “My Heaven” υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Λαζάρου από τη #Rest@rt, κάλεσε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες να εκφράσουν την προσωπική τους προσέγγιση για την γαλήνη και να αποτυπώσουν τον δικό τους “παράδεισο”, με αποτέλεσμα μια σειρά από ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής. Παράλληλα, ο Τάσος Πέτσας, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής επιμελήθηκε το βίντεο παρουσίασης των έργων και δημιούργησε την ομότιτλη ορχηστρική σύνθεση “My Heaven” για να συνοδεύσει την εκδήλωση. 

undefined

Mιλώντας για την επιτυχία της βραδιάς η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπουμε ότι η πρωτοβουλία μας στον πολιτιστικό τουρισμό βρίσκει τόσο ενθουσιώδη ανταπόκριση και ότι η συνεργασία μας με τη #Rest@rt είναι τόσο παραγωγική. Στόχος μας είναι να οργανώσουμε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις στην Aqua Gallery και όχι μόνο, οι οποίες ελπίζουμε να ενθαρρύνουν τους ξενοδόχους να δουν πως οι πολιτιστικές δραστηριότητες μπορούν να κάνουν τη μονάδα τους να ξεχωρίσει μέσα σε μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά και να προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες στους επισκέπτες τους, το οποίο αναμφίβολα οφηγεί στην αύξηση της κερδοφορίας”. 

undefined

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού  και Αθλητισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο