Τα νέα των μελών μας

TUV Austria Hellas: H TÜV AUSTRIA HELLAS στα Hotel Megatrends Talks, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της Xenia 2018

undefined

 

Κατά τη διάρκεια των Hotel Megatrends Talks την δεύτερη ημέρα της Xenia 2018, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η συζήτηση με θέμα «Ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα: Από τη χρηματοδότηση, στην υλοποίηση… εφιάλτης ή ευκαιρία;». Στο πάνελ συμμετείχαν οι κ.κ.: Ιωάννης Καλλιάς, CEO TUV Austria Hellas,  Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Χάρης Σιγανός, διευθύνων σύμβουλος Zeus International / Strategical partner Wyndham Group of Hotels, Σπύρος Βενετσιάνος, Deputy General Manager, Head of Structured Finance Group corporate & investment Banking Eurobank Ergasias SA, και Μανώλης Κουτελιάς, Head of Investment Projects Department, Nosis Developement Consultants SA.

undefined

Ο κ. Ιωάννης Καλλιάς δήλωσε: «Οι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες, οι οποίες θα πρέπει να έχουν εχέγγυα επιτυχίας, ανεξάρτητα αν αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο επένδυσης. Σε κάθε περίπτωση, ένας ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων μπορεί να επιβεβαιώσει αν οι συντελεστές της επένδυσης, αλλά και το τελικό προϊόν ή υπηρεσία είναι στο ανάλογο επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται αξιοποιώντας  τα κατάλληλα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των αναγκών της επένδυσης, προς όφελος των επενδυτών, της ποιότητας & της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του εμπλεκόμενου ανθρώπινου δυναμικού. Με αυτή τη μέθοδο και εστιάζοντας σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δηλαδή επιπλέον των υποχρεωτικών βάσει νομοθεσίας προδιαγραφών & απαιτήσεων, προφανώς μεγιστοποιεί τις πιθανότητες το εγχείρημα να είναι εφάμιλλο των προσδοκιών των επενδυτών»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο